Eir Aoi Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online Animesi İçin OP Tema Şarkısını Seslendirecek
Spin-off roman serisine dayanan anime uyarlaması, 2018 Nisan'da Tokyo MX ve diğer kanallarda yayınlanacak.

Spin-off roman uyarlaması  "Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online"  TV animesinin açılış tema şarkısını seslendirecek şarkıcı belli oldu."Ryuusei" ("Meteor") başlıklı açılış tema şarkısı Eir Aoi tarafından seslendirilecek.

Eir Aoi daha önce Sword Art Online, Kill la Kill ve Mobile Suit Gundam AGE gibi animeler için tema şarkılarını seslendirdi.

Orijinal "Sword Art Online Alternative Gun Gale Online" romanı, Kouhaku Kuroboshi tarafından çizilmiş Keiichi Sigsawa tarafından yazılmıştır ve Japonya'da ASCII Media Works  tarafından Dengeki Bunko baskısı altında yayınlanmıştır. 

Kohiruimaki Karen 183 sm boyunda, içine kapanık liseli bir kızdır.Ama oyunların dünyasında istediği kişi olabilir! Popüler Gun Gale Online oyununda, 153 sm boyundaki Ren olarak,P90'ı ile sonrakı savaşları  kazanmayı hedefliyor.

"Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online" TV animesi Masayuki Sakoi tarafından yönetiliyor ve Studio 3Hz animasyon yapımını üstleniyor.Anime, Nisan ayında Tokyo MX, BS11, Tochigi TV, Gunma Television, MBS'de (Mainichi Yayın Sistemi) yayınlanmaya başlayacak.


Kaynak:http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/03/07/eir-aoi-performs-op-theme-for-sword-art-online-alternative-gun-gale-online

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları