Efsanevi Pokemon Mewtwo, Sonunda Göründü!
Pokemon oyuncularının tüm yıl boyunca beklediği an sonunda geldi!

Pokemon dediğimiz anda bilincimizde canlanan, gelmiş geçmiş en ikonik Efsanevi Pokemon Mewtwo kendini gösterdi. Yokoyohama şehrinin resmi Pokemon GO Sahasında gerçekleşen Epik Savaşlar serisi bulunmakta. İşte teklif! Mewtwo, bütün Stadyum katılımcıları için 49.430 CP'ye sahip özel bir Raid Boss olarak ziyarete geldi.

Söylenene göre, GAME_MASTER dosyalarında son saatlerde gözlenen değişiklikler sonucunda bu denli bir etkinlik beklenmekteydi. Pokemon Go Stadyumu'nda gerçekleşen mucize, bunu doğrular nitelikte.

Mewtwo ile savaşma fırsatı ve yakalama şansı elde etmek için 15 dakika sonra yok olacak ve geçersiz sayılacak özel bir Raid Bileti almak gerekiyor. Dürüs tolmak gerekirse bu Pokemon, Zapdos veya Moltres gibi efsanevi pokemonları yakalamaktan çok daha zor. İnsanların mekanın her tarafında Mewtwo'yu alt etmek için bir şans yakalamak umuduyla koşuşturduklarını kolayca görebilirsiniz

Maamafih, elde edilen son bilgilere göre Mewtwo, Stadyum PokeStop'larında görünür hale gelmiş bulunmakta. Raid Boss olan Mewtwo'nun yenilmesi sonucunda oyuncuya 50 top verilmekte. Yakalama oranı %100.  

Evet, yanlış duymadınız! Yakalama oranı 1. Her şeye rağmen, stadyuma bu zaman boyunca aldatmaya karşı koruma mekanizmasının eklenmemiş olması hayal kırıklığına uğratmadı değil.  

Mewtwe'nin bilinen olası saldırıları, Psycho Cut ve Confusion gibi Quick Move tekniklerini içermesinin yanı sıra Hyper Beam, Psychic ve Shadpw Ball gibi Charge Move tekniklerini de bünyesinde barındırmakta. Henüz resmi numaralar bilinmemekte. Bununla birlikte, çoğu eğiticinin şimdiden kararını verdiği üzere Confusion ve Psychic, Mewtwe'nin en iyi kozları kabul ediliyor.

otakukart.com

Sizin en sevdiğiniz Efsanevi Pokemon hangisi?

Sizin en sevdiğiniz Efsanevi Pokemon hangisi?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları