Efsane Filmler 2: Ghost In The Shell
Yakında filmi çıkacak olan Ghost In The Shell'in geçmişini göz gezdirelim

   İlk olarak 1989 yılında mangası okuyuculara sunuldu. 1995 yılında ilk anime filmi çıktı ve herkes bu özgün konuya hayran kaldı. 2002 yılında bir anime serisi yapıp gözler önüne serdiler. Hemen ardından 2004 yılında anime filminin 2. si vizyona girdi ve son olarak 2008 yılında animenin 2. sezonu geldi. Veeee şimdi amerikan yapım filmi vizyona girdi. Filmin vizyona girmesinden çok başrol herkesin tanıdığı Scarlett Johansson gözleri yeniden üstüne çekti.

Gelelim animenin asıl konusuna

2029 yılındaki bir polisiye öyküsünü anlatmaktadır. İnsanların yarı makineleşmeye başladıkları bir dönemde, onların beynine girmek ve bilgi çalmak çok daha kolay hale gelmiştir. Kukla Ustası adı verilen bir hacker üst düzey gizli bilgilere ulaşınca, devlet onu bulması ve ortadan kaldırması için gizli bir örgütü görevlendirir.

Aslında makineler ve canlılar arasındaki farkları inceleyen, gelişen teknoloji ile ruhlarını kaybetmeye başlayan, canlılıklarını sorgulayan karakterlerin hikâyesini anlatan bir filmdir.

Ghost In The Shell filmi Mart ayında vizyona girecek ve baş rolünü Scarlett Johansson üstlenmektedir. Animenin konusunu bozmadan filme aktarmaya çalışmışlar ve bence çok başarıli bir iş ortaya çıkmış. Umarım diğer animelerin filmleride Hollywood'a ayaklarını basarlar.

Film fragman

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları