Eat Man'in Akihito Yoshitomi'si Yeni Manga Çıkarıyor
Konusu kız sihir okulu olan manga bu hafta geliyor!

Akihito Yoshitomi, Suataami Kuritsu Mahō Jogakuen Heiwaiji-bu (Suginami Şehri Kızlar Akademisi Barış Gücü Kulübü) adlı yeni mangayı bugün Ohta Yayıncılık'ın Ohta Web Comic web sitesinde yayınlıyor.

Manga,  yeni bir öğretim yılında sadece sihirli güçleri olan kızlar için olan bir okulda başlar. Okul ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimlerini içeriyorken, Kaede Shinohara lise birinci sınıfa naklediyor. Okulun “kızkardeşler” sistemi altında, barışı koruma klübü başkanı Mai Kiritani, Kaede'nin ablası olarak göreve seçilir ve okulda ona rehberlik eder. Kaede da, okulu iyi gitmeyen öğrencilerin takıldığı bir yer olduğu anlaşılan barış gücü kulübünün bir üyesi oluyor.

 Yoshitomi 1996’dan 2002’ye kadar Eat-Man mangasını çizdi, ardından Mayıs 2014’de Kodansga’s Monthly Shounen’de Eat-Man The Main Dish’e yayınladı. Manga 8 Haziran’da gönderilen dört cilt şeklinde sonlandı. 

Orijinal manga 1997 ve 1998'de animelere uyarlandı. Bandai Entertainment önceden İngilizce dublajlı Eat-Man’98 DVD'si çıkardı ve Discotek Media, her iki animeyi de sadece altyazılı DVD'lerde yayınladı.

Section23 Films, Ray tv animesini ve Yoshitomi'nin aynı adlı mangasından esinlenen Blue Drop animesini yayınlarken, ADV Manga, Yoshitomi'nin Ray adlı mangasını yayınladı. Ayrıca Yoshitomi yakın zamanda Cyborg 009 Vs. Devilman adında bir almaşık kurgu (crossover) animesinin manga uyarlaması olan Cyborg 009 vs. Devilman: Breakdown'ı çizdi. Derlenmiş sayısı Nisan 2016'da dağıtıldı.

Kaynak: Animenewsnetwork

私は可愛いですね

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları