Dropkick on My Devil Komedi TV Animesinin 2. Sezonu Geliyor
Pazar günü yapılan "The Final ~Sugoi Sabato 2019" etkinliği sırasında yapılan duyuruda, Yukiwo'nun Dropkick on My Devil!! (Jashin-chan Dropkick!!) adlı mangasının anime uyarlamasının ikinci bir anime sezonunun geleceği onaylandı.

Kadro Ekim ayında, Blu-ray Disc ve DVD'lerin 20 Ocak'tan önce toplam 2.000 kopya satması şartıyla, yetkili yapımcı Kouichirou Natsume'nin seri için ikinci bir sezon daha gerçekleştireceğini açıklamıştı. Bunun zerine Twitter hesabı, Kasım ayından itibaren satılan 1.500 adet kopya da dahil olmak üzere güncellenmiş satış numaralarıyla birkaç kez satışları paylaşmıştır.

ÖZET

Yukiwo'nun komedi mangası, yeraltı dünyasından bir iblis olan Jashin-chan'ı çağıran bir üniversite öğrencisi olan Yurine Hanazono'nun yaşamını konu almaktadır. Şimdi Tokyo'nun Jinbōchō semtindeki bir apartmanda birlikte yaşamak zorundadırlar. Eğer Yurine ölürse, Jashin-chan yeraltı dünyasına yeniden geri dönecektir, bu yüzden Jashin-chan sürekli Yurine'yi öldürmek için komplolar kurmaya başlar.


Hikaru Sato (Chronicles of the Going Home Club), Nomad (Chronicles of the Going Home Club, School-Live!)da animeyi yönetmiştir. Kazuyuki Fudeyasu (Tantei Opera Milky Holmes, Is the order a rabbit?) ve Momoko Murakami (Muromi-san, Mahou Shoujo Nante Mouiidesukara) senaryodan sorumlu olmuştur. Makoto Koga (Aria the Animation, Blessing of the Campanella) karakterleri tasarlamış ve şef direktörlüğü yapmıştır. Yuki Kurihara ve Yuzuru Jinma müziği bestelemiştir. Kouichirou Natsume (Naruto Shippuden the Movie: Bonds, anohana: The Flower We Saw That Day film) serinin yapımcılığını üstlenmiştir.

Animenin ilk sezonun prömiyeri 9 Temmuz'da gerçekleştirmiştir. Anime, yalnızca Japonya'da ve ayrıca Amazon Prime Video'da yayınlanmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları