Drifters Animesi'nin Devamı 13. ve 14. Bölümü Tanıtım Videosu İle Yayınlandı
Drifters Animesi 2. Sezon Tanıtımı, Keyifli Okumalar...

Drifters Anime Dizisi'nin Devamı

Cumartesi günü Shonengahosha'nın Young King Ours dergisinde yayınlanan röportajda Drifters yönetmeni Kenichi Suzuki, anime dizisinin devamı, DVD ve Blu-ray Disc'de 13 ve 14’üncü bölümlerin yayınlanması ile başlayacağını söyledi. Suzuki, 13'üncü bölümde Saint-Germi ile Nobunaga arasında çıkan bir anlaşmazlığa dikkat çekileceğini belirtti. 

  Yayınlanacak pakette ayrıca, 11. bölümün gözden geçirilmiş bir versiyonu olacak ve bonus olarak da birkaç ek kesinti yapılacak. Suzuki, programın ikinci yarısında programın "yoğun" olduğunu ve bölümlerin yayınlanmadan önce personelin düzeltemeyeceği kısımların bulunduğunu söyledi. 

  Young King Ours'un Aralık sayısında Anime’nin ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili yazılar 30 Ekim’de ifşa edildi.

Aralık ayında Drifters televizyon animesinin 12.ve son bölümünde, ikinci bir sezonun "20XX" te oynayacağı ile ilgili bir son bilgi vardı. Ayrıca Anime’nin final bölümünde “13. Bölümün çıkacağı” spoilerı verildi.

Anime, ilk kez Ekim 2016’da Japonya’da gösterime girdi. Funimation, NBCUniversal'ın Anime için yayınlanan ilk tanıtım videosu ile serinin video dağıtımı ve yayın haklarını yoğun talep üzerine satın aldı. Crunchyroll seriyi ingilizce altyazılı video ile yayınladı ve Anime’yi tanıttı.

   Hellsing'in arkasındaki yaratıcıdan ve ekibinden, tarihin ve fantezinin çarpıştığı heyecanlı bir hikaye geliyor. Sekigahara'nın tarihi savaşında savaşan ünlü samuray Shimazu Toyohisa,ölümden birkaç dakika sonra başka bir dünyaya gider. O andan itibaren, "Drifters" olarak bilinen bir grubun parçası haline gelir ve nihai bir ölüm kalım maçında diğer efsanevi savaşçılarla savaşmaya mecbur kalır.

Anime, orijinal manga sahibi Kouta Hirano'nun yayıncısı Shonengahosha'nın 70. Yıl dönümünü kutluyor. Kenichi Suzuki (JoJo'sBizarre Adventure, JoJo'sBizarre Adventure: Stardust Crusaders serilerinin yönetmeni) Anime’yi yönetti. Hideyuki Kurata (The World God Only Knows, TokyoRavens, Mariathe Virgin Witch) serilerinin kompozisyonlarını ele alıp senaryoyu yazdı. Yousuke Kuroda (Hellsing Ultimate, Gungrave) animelerinin senaryolarını Kurata ile birlikte yazdı. Ryoji Nakamori (Hellsing Ultimate) karakterleri tasarladı ve baş animasyon direktörü olarak çalıştı.


kaynak: anime news network

Hayatı keşkelere yaşamamaya özen göster.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları