Dragon Ball Super Filminin Başlığı ve Konusu Açıklandı
Dragon Ball Super filminin fragmanında görünen "O" karakteri artık biliyoruz! Devamı haberde...

Dragon Ball Süper Filmi Kısa Fragmanı.

Bu videoyla yer yerinden oynadı. Herkes ortaya teoriler sürdü ama aslında cevap gözümüzün önünde olandı...

Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly https://twitter.com/DB_super2015

Filmin Adı: Dragon Ball Super: Broly. Posterde yazanlar; "En Güçlü Düşman Bir Saiyan." "Bu üç farklı kadere sahip Saiyan nasıl karşılaşacak?"

Akira Toriyama'nın Film Konusu Hakkında Yorumları:

"Millet, Broly ile tanıştınız mı? 

Sadece eski anime filmlerinde ortaya çıkan inanılmaz güçlü bir Saiyandır. En azından görünürde onun tasarımlarını çizmiştim, ama o zamanlar anime ile hiçbir ilgim yoktu, bu yüzden hikâye içeriğini tamamen unutmuşum.

Broly'nin sadece Japonya'da değil, yurtdışı ülkelerde de hâlâ oldukça popüler olduğunu duydum. Buna dayanarak, editörüm, Broly'e bir sonraki filmde yer vermemizi söyledi.

Ardından gidip eski filmleri tekrardan izledim ve bazı şeyleri tekrardan düzenlendikten sonra oldukça ilginç olabileceğini hissettim. Onu Dragon Ball Super serisiyle birleştirerek bir hikâye yazma çalışması düşündüm.

Fanlarını hayal kırıklığına uğratmamak için Broly'nin klasik imajını aklımda tutarken,karakterine yeni bir taraf ekleyerek onu yeniledim ve bence sonuç olarak daha etkileyici bir Broly elde ettim.

Doğal olarak şiddetli mücadele göreceksiniz, ama ayrıca Goku, Vegeta ve Broly'nin arasında çatışmaya yol açan kader yollarını da göreceksiniz.

Aynı zamanda her şeyle önemli bağlantısı olan Frieza Kuvvetleri ve Saiyanların tarihini de içerecek. Hikâye içeriği çok büyük ve dramatik olarak karşımıza çıkacak.

İşte karşınızda yüce Saiyan Broly! Ayrıca siz tüm fanların beğeneceği diğer içerikleri de ekliyorum, dört gözle bekleyin, ve bunları biz bir araya getirene kadar sabırlı olun!"


kaynak: dbmovie-20th.com

https://discord.gg/6rD5sDC https://www.youtube.com/c/AnimanTR/videos https://twitter.com/Animanbey

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları