Dragon Ball FighterZ'nin Bardock'u Tanıtan Bir Fragmanı Yayınlandı
Oyun batıda 26 Ocak tarihinde çıkış yapmıştı.

Bandai Namco Entertainment America, Dragon Ball FighterZ adlı oyunları için yeni bir karakter tanıtım videosu yayınladı.  Video, Goku'nun babası Bardock'u tanıtıyor. 

Bardock ayrıca satın alınabilen ya da FighterZ Pass ile gelen bir DLC karakteri. FighterZ Pass ayrıca animeden 11 şarkının bulunduğu bir müzik paketi ve bir anlatıcı ses paketi içeriyor. 

Oyun Xbox One, Playstation 4 ve PC için Avrupa ve Amerika'da 26 Ocak'ta çıktı.  Japonya'da ise Xbox One ve Playstation 4 için 1 Şubat'ta çıkış yaptı.

Oyunun hikaye modunda gizemli Clone ordusunun işgali sonucunda Super Warriors güçlerini ve bilinçlerini kaybeder. Aynı zamanda, ana karakter Goku'ya zihinsel olarak bağlı olur. Goku ve oyuncular, bağlantı ve Clone ordusunun arkasındaki gizemleri açığa çıkarmak içinde birlikte çalışmak zorundalar. Ayrıca oyunda ana karakterin  Android 18 ve Frieza'ya zihinsel olarak bağlı olduğu iki hikaye modu daha var.

Oynanabilir karakterler arasında Goku, Teen Gohan, Vegeta, Future Trunks, Freeza, Cell, Krillin, Piccolo, Android 18 ( Android 17 ile birlikte), Android 16, Yamcha, Tien Shinhan (Chiaotzu ile birlikte), Majin Buu, Gohan, Cell, Nappa, Ginyu, Super Saiyan Blue Goku, Super Saiyan Blue Vegeta, Beerus, Gotenks, Kid Buu, Adult Gohan, Goku Black (Zamasu ile birlikte), Hit, Android 21 ve Broly var.

kaynak:ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları