Doukyusei Mangasının Yeni Bir Serisi Geliyor
Asumiko Nakamura, bugün Akaneshinsha'nın Opera dergisinin 67. sayısında "blanc" başlıklı yeni bir manga serisi başlattı.

Manga, Nakamura'nın Dōkyūsei (Classmates) boys-love başlıklı mangasının karakterleri Rihito Sajō ve Hikaru Kusakabe'nin hayatlarını anlatan yeni bir hikayeyi konu almaktadır.

Yeni mangada, Kusakabe hayallerine ulaşabilmek için çalışıyor ve Sajō üniversitede okuyor. İkisi de hayatlarını tek başlarına yaşıyorlar.

Nakamura orijinal mangayı 2006 yılında Japonya'da derlenmiş bir cilt olarak yayınladı. Daha sonra spinoff Sora to Hara'yı yayınlandı ve Sotsugyōsei (Graduates)O.B.. ile devam etti. Digital Manga GuildDōkyūsei ve Sotsugyōsei'yi İngilizce olarak lisanslamıştır.

A-1 Pictures, Şubat 2016'da Japonya'da manganın anime filmi uyarlamasını üretmiştir ve o yılın Mart ayında filmden 158,295,100 Yen (yaklaşık $1,393,000) kazanmıştır.

Aniplex of America ve Azoland Pictures, Mayıs 2016'da ABD'de filmi yayınladı ve Aniplex of America, o yılın Eylül ayında Blu-ray Disc'de filmi yayınlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları