Doubt'un Yazarı Tonogai'ın Yeni Mangası Yolda
Dead Company adlı manga özel deneyimi olan bir oğlanın oyun tasarımcısı olarak işe alınmasını konu alacak.

Gentosha Comic Boost'un resmi twitter sayfası pazartesi günü Yoshiki Tonogai'ın Dead Company adında yeni bir manga yayımlayacağını açıkladı. Malesef henüz ne zaman yayımlancağına dair bir bilgi yok.

Duyuru mangayı "yeni bir boyutla hayatta kalma oyunu" olarak tanımladı. Hikaye genç, işsiz ve özel bir deneyimi olup an itibariyle boş bir hayat süren Miyamura etrafında gelişir. Ancak bir gün EDC adında büyük bir oyun şirketinin onu işe alır.

Tonogai'ın Doubt mangası Square Enix'in Monthly Shonen Gangan dergisinde 2007-2009 yılları arasından yayımlandı. 

   Japonya'da Rabbit Doubt adı verilen bir oyun oynanmaya başlanmıştır. Oyunda herkes sürüdeki bir tavşanı, içlerinden bir tanesi ise aralarına karışmış bir kurdu oynar. Her turda kurt bir tavşanı öldürür ve diğer tavşanlar kılık değiştirmiş bu kurdun kim olduğunu bulmaya çalışır. Oyunu oynayanlar bazen buluşmaya karar verirler aynı Yuu, Mitsuki, Rei, Hajime, Eiji ve Haruka'nın da yaptıkları gibi. Fakat biri kurdun rolünü üstlenmeye karar verir ve içlerinden birini öldürür. Kurt kimdir ve herkes korkunç bir sonla karşılaşmadan önce durdurulabilecek midir?

Doubt'un bitmesinin ardından yeni bir psikolojik korku mangası olan Judge aynı dergide 2010-2012 yılları arasında yayımladı. 2013'de Judge mangasının live-action versiyonu Japonya'da sergilendi. Tonogai Secret manganı yayımlamaya 2013'de başladı ve manga 2015 sonlandı.

Tonogai, Ikitemasu ka? Honda-kun mangasını Monthly Shonen Gangan dergisinde 2016'nın temmuz ayında yayımlamya başladı ve geçtiğimiz şubat ayı sonlandırdı. Square Enix manganın son cilti olan üçüncü ciltini geçtiğimiz mayıs ayında bastı.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları