Dōkyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue Mangası 2019'da TV Anime Oluyor
Flex Comix Inc.'in Comic Polaris web manga sitesi için açılan resmi Twitter hesabı çarşamba günü yaptığı açıklamada, Minatsuki ve As Futatsuya'nın Dōkyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. (My Housemate Is on My Lap, But Sometimes on My Head) adlı mangasının 2019'da bir TV anime uyarlamasının geleceğini duyurdu.

ÖZET

Manga, başıboş bir kediyi sahiplenen sosyal olarak içine dönük olan bir roman yazarı olan Subaru Mikazuki'nin günlük yaşamını konu almaktadır. Ona Haru ismini verir ve yeni hayatlarına birlikte başlarlar. Mangada olduğu gibi, her bölüm her iki karakterin de bakış açısıyla hikayeyi ele alacaktır yani bir "Subaru" ve bir de "Haru" bölümleri olacaktır.

Kaoru Suzuki (Pupipō!, DIVE!!) animeyi Zero-G'de yönetmektedir. Deko Akao (Flying Witch, Amanchu!, Noragami) senaryodan sorumludur ve Masaru Kitao (Death Note, Dances with the Dragons) karakterleri tasarlamaktadır.


Minatsuki ve As Futatsuya  Haziran 2015'te seri halde piyasaya sürülmeden önce, ilk olarak one-shot mangayı Ekim 2014'te Comic Polaris'te aynı başlıkla yayınlamıştır. Holp Shuppan, manganın dördüncü derlenmiş kitap cildini 24 Ocak'ta yayınlamıştır.

Takarajimasha'nın Kono Manga ga Sugoi (This Manga Is Amazing!) 2017 basım kitabı, kadın okuyucular arasındaki ilk 20 listesinde manga 16. sırayı almıştır. Honya Club'ın "Zenkoku Shotenin ga Eranda Osusume Comic 2017" (Nationwide Bookstore Employees' Recommended Comics of 2017) 2017 yılında çalışanların belirlediği 'Önerilen Çizgi Romanlar' adlı standında #3 numaralı sırada yer almıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları