Disaster Report 4 Plus -Summer Memories- Eylülde Switch İçin Çıkıyor!
PS4 sürümüne Mayıs ayı sonlarında bir "sequel" DLC paketi gelecek.

Granzella Perşembe günü yaptığı açıklamada, Eylül ayında Nintendo Switch için Disaster Report 4 Plus -Summer Memories- (Zettai Zetsumei Toshi 4 Plus  -Summer Memories-) oyununu çıkaracağını duyurdu.

Şirket, yapılan ertelemeden sonra oyunu 22 Kasım'da PlayStation 4'te çıkarmıştı. Ayrıca PS4 sürümü PlayStation VR ile uyumlu olduğunu da söylemek gerek. Oyunun PS4 versiyonuna Mayıs ayı sonlarında bir "sequel" DLC paketi gelecek.

Oyunda oyuncular, tanıdık olmayan bir şehirde, bir depremden sonra kapana kısılmış bir erkek veya kadın kahraman karakter seçebilecek. Oyunun tema müziğini "Namida no Kawari ni" Mai Iida seslendiriyor.

Kobe İtfaiyesi, afetlerin doğru tasvirlerinin yanı sıra afet müdahalesi, yangından korunma ve kurtarma operasyonlarının oyunda doğru sağlanması için doğrudan Granzella ile birlikte çalıştı. Afet önleme ve kriz yönetimi gazetecisi Minoru Watanabe, oyunda afet olaylarının tasvirini ve oyunun oyun içi "afet önleme el kitabını" denetledi.

                                      Image

Irem Zettai Zetsumei Toshi 3 oyunu 2009 yılında çıkmıştı. Şirket, PlayStation 3 için Disaster Report 4: Summer Memories üzerine çalışıyordu, ancak 2011 Tōhoku depreminden sonra oyunu iptal etti. Serinin yapımcısı Kazuma Kujo, Irem şirketinden ayrıldı ve o yıl içinde yeni bir şirket olan Granzella'yı kurdu. Granzella ise şu an Disaster Report serisinin haklarına sahip.

Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları