Digimon Survive Oyununun Fragmanı ve Oynanış Videoları Yayınlandı
PS4/Switch hayatta kalma rol yapma oyunu olan Digimon Survive Japonya'da 2019'da çıkacak.

Bandai Namco Entertainment bu pazar Digimon Survive rol yapma oyunu için bir fragman yayınladı. Fragman oyunun başını, bazı savaşları ve hikaye sahnelerini gösteriyor.

Bandai Namco Entertainment ayrıca oynanış görüntülerini paylaştığı bir "Özel Buluşma ve En Yeni Oyun Duyuruları" adlı bir canlı yayın yaptı. İlk video ana karakter Takuma'nın diğer karakterler ile konuştuğu ve objeleri araştırdığı macera elementleri içeren görüntüleri gösteriyor. (Görüntü alttaki videoda 1:25:25'de başlayıp 1:28:33'de bitiyor.)

İkinci video dostların ve düşmanların ızgara bazlı (kare) bir sistemde hareket ettiği ve enerji puanları harcayarak saldırdığı bir taktiksel rol yapma savaş sistemini gösteriyor (Görüntü aşağıdaki videoda 1:29:47'de başlıyor ve 1:31:50'de bitiyor.)

Oyunun Japonya'da Playstation 4 ve Switch için 2019'da çıkması bekleniyor.

Oyunun hikayesinde ana karakter Takuma Momotsuka birden ölümcül canavarların gizlendiği bir dünyaya ışınlanır. Takuma bir ortaokul 2. sınıf öğrencisidir ve partneri Agumon'dur. 

Oyunun ara sahneleri anime gibi olacak ve 2D görseller içerecek. Oyunun gidişatı ise oyuncuya dayalı olacak. Oyunun hikayesinin parçaları keşif kısmında gizli olacak ve oyuncunun bulması gerekecek.

Oyunun savaş bölümünde oyuncular strateji oyunu tarzında Digimon savaşlarına katılıyor. Hamleler enerji gerektirecek ve oyuncun kazanması için enerji kullanımını ayarlaması gerekecek.

kaynak: ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları