Digimon Adventure tri'nin Son Film Afişi Omegamon/Omnimon'un Yeni Formunu Gösteriyor
Yayınlanan videoda "Butter-Fly" şarkısının yeni versiyonu yer alıyor.

Digimon Adventure tri. anime film projesinin web sitesinde yayınlanan yeni görsel ana insan karakterleri ve Omegamon/Omnimon'un Omegamon Merciful Mode olarak isimlendirilen yeni formunu gösteriyor.

Image

Image
Web sitesinde ayrıca yeni kapanış temasıyla oluşturulmuş videoda ilk 5 filmden kesitler de yer alıyor. Filmin kapanış temasında "Butter-Fly" şarkısı "Butter-Fly ~tri.Version~." olarak isimlendirilmiş. Şarkıyı söyleyen şarkıcılara "DigiDestined" (Natsuki Hanae, Suzuko Mimori, Yoshimasa Hosoya, Mutsumi Tamura, Hitomi Yoshida, Junya Enoki, Junya Ikeda, M.A.O, Miho Arakawa) ve "Digimon Singers" (Chika Sakamoto, Katori Shigematsu, Mayumi Yamaguchi, Takahiro Sakurai, Kinoko Yamada, Miwa Matsumoto, Junko Takeuchi, Yuka Tokumitsu, Yukiko Morishita), Ayumi Miyazaki ve AiM de dahil olmuş durumda. Ek olarak şarkıda rahmetli şarkıcı Kouji Wada'nın sesi de dahil edilmiş durumda.

Projenin son filmi Japonya'da 5 Mayıs'ta vizyona giriyor ve 3 hafta boyunca beyaz ekranda gösterilecek. Eş zamanlı olarak sınırlı sayıda çıkarılan Blu-ray Disc de satışa çıkacak. Film aynı zamanda Japonya'da aynı günde online mecralarda free olarak yayınlanmaya başlayacak.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları