Devils' Line

Bonus CD'si, manganın sınırlı 11.cildi ile yayınlanacak.

Bir anime uyumunu ön plana çıkaran  vampir içerikli manga Devils 'Line,  manga'nın 1. bölümünde ölümcül karşılaşmalarına yol açan olayların öyküsünü anlatan orijinal bir drama CD'si yayınlayacak.

 CD, 23 Ocak 2018'de Japonya'da yayınlanacak olan Devils 'Line'ın 11. cildinin Japonca sınırlı sayıda yayımlanması için bonus materyali olarak paketlenecek. Devils' Line sesli drama ve anime için oyuncular henüz belli değil.

Ryo Hanada'nın orijinal Devils 'Line mangası, Kodansha'nın Morning Two seinen manga dergisinde yayınlanmakta. Hikayenin Vertical Inc.'den bir İngilizce dil sürümü:

 Üniversite öğrencisi olan Tsukasa, insan nüfusu arasına karışabilen birçok vampirden biri olan bir şeytandan gelen bir saldırıdan kurtarıldı. Kurtarıcı Anzai, doğaüstü armağanlarından yararlanan yarı şeytandır ve Tokyo'daki şeytanlarla ilgili suç konusunda uzmanlaşmış gizli bir polis olarak yer almaktadır. Anzai Tsukasa'ya karşı koruma sağlamaya devam ederken, ikisi çabucak geçici bir bağ oluşturur - Anzai, insan kanını asla içmeyeceği ironik kuralını test edeceğinden endişe duymaktadır ...

crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları