Devilman Crybaby Anime's "Special Movie" Açılış Jeneriği Tanıtımı Yapıldı
Masaaki Yuasa’nın serisinin Galası dünya çapında 5 Ocakta yapılacak.

DEVILMAN Crybaby resmi sitesinde yeni Animenin Go Nagai’nin Devilman mangasını konu alacağını ve Cuma günü özel film yayını ile başlayacağın bildirdi. Video, Avu-chan’nın yaptığı “Devilman no Uta” (Devilman’s Song) açılış jenerik müziğini de içermekte. Avu-chan aynı zamanda animedeki Devil Kin Zenon’nun seslendirmesini gerçekleştiriyor.

Denki Groove (Welcome to Irabu's Office, Hakaba Kitarō)Man Human” animedeki diğer bir jenerik şarkısını seslendirmekte. Takkyū to Tabibito’da 9.bölümdeki özel kapanış jenerik parçasını yapacak.

Animenindünya çapındaki özel galası 5 Ocakta gerçekleştirilecek. 10 bölüm olacakAnimenin yayını 190 Ülkeyi kapsayacak şekilde yapılacak. Ayrıca 7 ayrı dildeseslendirilip, 23 ayrı dilde altyazısı olacak. Seslendirmesi yapılacak dillerise şunlar; İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, 2 farklıdiyalektik İspanyolca. Proje Go Nagai’nin mesleki 50. Yıl kutlamasını hedefalmakta.

Image


Kouki Uchiyama'na Akira Fudo'yu canlandırıyor, Ayumu Murase ise Ryo Asuka'yı canlandıracak.

Diğer kadro ise şu şekilde;

Image

Megumi Han Miki Makimura

Image

Ami Koshimizu Miko

Image

Atsuko Tanaka Sirene

Image

Rikiya Koyama Kaim

Image

Kenjiro Tsuda Nagasaki

Image

YOUNG DAIS Kukun

Image

(Soldan sağa) Subaru Kimura Gabi, KEN THE 390 Wamu, Hannya Babo, AFRA Hie

Netflix animenin hikâyesini şu şekilde tanımlamış,

Ana karakterimiz Akira Fudo (Kouki Uchiyama) en iyi arkadaşı Ryo Asuka’dan  (Ayumu Murase) antik iblis soyunun dünyayı insanlardan geri almak için geri döndüğünü öğrenir. Ryo, Akira’ya bunu engellemenin tek yolunun onların doğaüstü güçlerini kullanmak olduğunu söyler ve Akira bunun için kendisinin bir iblise dönüşmesi gerektiğini kabul eder. Akira, başarıyla insan ruhuna sahip iblis güçleri olan Devilman’e dönüşür. Akira Fudo ve Devilman’nin savaşı böylece başlar.

Image

Science SARU stüdyosu bünyesinde Masaaki Yuasa (Ping Pong the Animation, Mind Game) animenin yönetmenliğini üstlenmektedir. Ichiro Okouchi (Code Geass: Lelouch of theRebellion, Valvrave the Liberator) scriptleri yazmakdatır. Eunyoung Choi animasyon yapımcılığını ve Kensuke Ushio (Space Dandy, Ping Pong, A SilentV oice) müzikleri düzenlemektedir. Aniplex ve Dynamic Planning animenin yapımcılığını üstlenmektedir.

Nagai orjianal Devilman mangasını Kodansha's Weekly Shōnen Magazine dergisinde 1972’de yayınlanmaya başlamıştır. Manganın Televizyon animesi uyarlaması da eş zamanlı olarak aynı yıl yayınlanmaya başlamıştır. Manga ve anime serisinin düzinelerce farklı spinoff, crossover ve tekrar uyarlaması 1972 yılından beri yapılmaya devam etmiştir. Bunlara manga, OVAlar ve 2004 yılında live-action filmide dahildir. Seven Seas Entertainment orijinal manganın İnglizce versiyonunu yayılacaktır.

Ayrıca Netflix 2015 yılında Cyborg 009 vs. Devilman animesini dünya çapında 190 ülkede ayınlamıştır. Japonya’daki servis sağlayıcısı 1972 yılı Devilman tevizyon animes erisinini ve manga uyarlaması 2004 live-action filmini de yayınlamaktadır.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları