Den-noh Coil Kitabı Animenin Daha Önce Görülmemiş Yapım Malzemelerini Yayınladı
Daha önce hiç animelerin perde arkasına bakmış mıydınız?

Den-noh Coil animesinin yapım arşiv kitabı Den-noh Coil’in peşin satışı Comic Market 94’de mevcut olacak. Anime Style standında, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Tokyo Big Sight’da düzenlenen etkinlikte kitap satılacak.

Image

Orijinal manganın yapımcısı Mitsuo Iso, 2007 yılında çıkan animenin yönetmenliğini yaptı ve aynı yıl Kültür Medya Ajansı’ Japon Medya Sanatları Festivali’nin animasyon kategorisinde Üstünlük Ödülü’nü kazandı. Seri ayrıca 2008 yılında Nihon SF Taishō Ödülü’nü kazandı.

Yeni kitap, ilk tasarımlar, her bölüm için karakter ve sahne tasarımları, sanatsal tasarımlar, resim panoları ve diğer malzemeler gibi anime yapım malzemelerini içerebilir. 368 sayfalık kitap ilk kez bazı malzemeleri ortaya çıkaracak. Kitap ayrıca daha önce yayınlanan orijinal çizimlerin de renkli sayfalarına sahip olacak.

Image

Image

Image

Image

Kitap 3,240 Yen olarak satışa sunulacak (Yaklaşık US$29 ve 202,68 TL) ve Comiket 94’de kitabı peşin satın alanlar, Iso ve animenin baş animasyon yönetmeni olan Toshiyuki Inoue tarafından imzalanmış iki mini-renkli kağıt tahtası alacak. Anime Style Online Shop, Eylül ayında kitabın düzenli satışına başlayacak ve benzer bonus ürünleri verecek.

Kaynak: ann 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları