Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Animesinin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Aniplex, Pazartesi günü Koyoharu Gotouge'nin Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba adlı mangasının TV anime uyarlaması için bir tanıtım videosu yayınladı.

1. PV:

Proje, ufotable tarafından (Fate/Zero, Kara no Kyoukai, Katsugeki: Touken Ranbu) animeleştirilmektedir.

Manga, Şubat 2016'da Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde başladı ve Viz Media'nın İngilizce ve dijital olarak ilk üç cildini yayınladı.

Viz Media, manga serisini şöyle anlatmıştır:

Eski çağlardan beri, ormanda gizlenen insan yiyen şeytanlar söylentileri dolaşmaktaydı. Bu nedenle, yerel kasaba halkı hiçbir zaman gece dışarı çıkmazdı. Ancak efsaneye göre, bir iblis avcısı, bu kana susamış şeytanların peşlerinden gidecek ve her birini avlayacaktır. Ve genç Tanjiro için, bu söylentiler yakında onun acımasız gerçekliği olacaktır...

Babasının ölümünden bu yana, Tanjiro ailesine destek olabilmek için kendisini ailesine adamıştır. Her ne kadar trajedilerle yüzleşseler de, sonunda mutluluğu bulmuşlardı. Ama bu mutluluk, Tanjiro'nun ailesinin katledildiği ve yalnızca kız kardeşi Nezuko'nun hayatta kalıp bir şeytana dönüşmesiyle paramparça olmuştur. Ancak, Nezuko hala insani duygu ve düşünce belirtileri gösteriyordu… Böylece Tanjiro'nun iblislerle savaşı ve kız kardeşini tekrar canlandırma amacı başlamış olur.


Shueisha, Japonya'da  2 Mart'ta manganın 10 cildini yayınladı ve Pazartesi günü 11. cildini yayınlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları