Death March to the Parallel World Rhapsody TV Animesinin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Heyecan verici TV anime uyarlaması " Death March to the Parallel World Rhapsody" ,11 Ocak'ta Japon Televizyonlarında ilk kez gösterime girdi.

Japon TV yayıncıları 11 Ocak'ta   Parallel World Rhapsody  TV animesi ilk kez gösterime giriş yaptığını ve tanıtım videosu'da yayınlandığını açıkladı. Fantazi Light Novel serisi Hiro Ainana tarafından yazıldı.

Tanıtım Videosu

Paralel  dünyada geçen " Death March To The Paralel World" TV animesi Shin Oonuma tarafından yönetiliyor  ve SILVER LINK tarafından animasyonu yapılıyor. CONNECT. AT-X, Tokyo MX, Sun TV ve BS11'de yayınlanmaya ek olarak, dizi, Pasifik saatiyle 08: 30'da başlayarak Crunchyroll'da (Asya hariç tüm dünyada) yayın akışında da mevcut olacak.

Crunchyroll tarafın yapılan açıklamaya göre Anime serisinin hikayesi şöyle ;

"Satou," aka Ichiro Suzuki, bir ölüm yürüyüşünün ortasında bir programcı. Uykuya dalması gerekiyordu, ancak bir şekilde başka bir dünyada uyanıyor ... Önceden olan şey, uykudan önce oynadığı oyunun menü ekranına benzeyen şeydi. Seviye 1'de tam bir başlangıç ​​aşamasındaydı. Ancak, bütün bir haritayı düzleyebilen üç tane "Meteor Rain" vardı. Birdenbire, önünde bir grup lizardmen ortaya çıkıyor. Hayatta kalabilmek için Satou Meteor Shower'ı kullanıyor, seviyesi 310'a çıktı ve son derece zengin oldu. İster hayal ister gerçek olsun, Satou'nun yolculuğu şimdi başlamıştı.

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları