Deadman Wonderland'ın İkilisinden Retropolis Scratch Mangası Geliyor
Kyoto'da geçen yeni savaş, aksiyon mangası 7 Temmuz'da başlayacak.

Kodansha'nın Bessatsu Shōnen Magazine dergisinin Temmuz sayısında, manga sanatçısı ikilisi Jinsei Kataoka ve Kazuma Kondou'nun 7 Temmuz'da çıkacak olan Ağustos sayısıyla birlikte Retropolis Scractch isimli yeni bir mangaya başlayacağı açıklandı. Kodansha mangayı Ağustos sayısının kapağı yapacak ve ilk bölüm renkli bir açılış sayfası içerecek.

"Kyoto × gençlik × dövme savaşı aksiyonu" mangası, uzmanlık alanı "kaçmak" olan Tsukimichi Chidori'ye odaklanıyor. Liseye girmek yerine Kyoto'ya kaçıyor ama onu bekleyen şey büyük bir gizem, sağın ve solun terse döndüğü bir ayna dünyası. Bu dünyada dövme sanatçıları "Bokusenkon" adlı bir savaşta yer alıyor. Şimdi "en iyi ve en kötü" savaşı başladığı için, Tsukimichi kaçma becerilerini kullanmak zorunda. 

Kodansha'nın Days Neo sitesi, ikilinin başlayacağı manga için Nisan ayında asistan alımını duyurmuştu.

İkili en son Ağustos 2015'de Kadokawa'nın Aylık Shōnen Ace dergisinde "steampunk aksiyon" mangası Smokin' Parade'e başlamıştı ve  Nisan 2021'de seriyi bitirmiştiler. Kadokawa 10. ve sonuncu cildi Temmuz 2021'de yayımladı.

Kataoka ve Kondou, 2006'da Aylık Shōnen Ace dergisinde on üç ciltten oluşan Deadman Wonderland mangasını başlatmıştılar ve seriyi 2013 Temmuz'unda bitirmiştiler. Manga, 2011'de 12 bölümlük bir animeye uyarlanmıştı.

İkili Eureka Seven mangasında da birlikte çalışmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları