Deadline Sitesi: Netflix Live-Action Resident Evil Serisini İptal Etti
8 bölüm 1. haftada 72.7 milyon saat izlendi.
3. haftada ilk 10'dan geriye düştü.

Eğlence sektörü haber kaynağı Deadline Cuma günü, Netflix'in CAPCOM'un Resident Evil hayatta kalma temelli korku oyunu serisine dayanan ikinci bir canlı aksiyon sezonuna karar verdiğini bildirdi.



Sekiz bölümlük dizi, 14 Temmuz'da gösterime girdi ve Netflix'teki ilk haftasında 2 numara olmak üzere 72,7 milyon saat izlendi. Ancak ikinci haftasında 73,3 milyon saat izlenerek 3. sıraya, üçüncü haftasında ise ilk 10'dan düştü. İnceleme toplayıcı Rotten Tomatoes, eleştirmenler arasında ortalama %55 ve izleyiciler arasında %27'lik bir sıralama bildirirken, Metacritic eleştirmenler arasında 53 (100 üzerinden) bir metaskor ve 1,4 (10 üzerinden) bir kullanıcı puanı  olduğunu açıkladı. 

Dizide Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph ve Paola Nunez yer alıyor. Reddick, Albert Wesker'ı oynayacak.

Bronwen Hughes (The Walking Dead) diziyi Constantin Film'de yönetti ve Andrew Dabb (Supernatural) senaryoları yazdı. Hughes ve Dabb, Marry Leah Sutton ve Constantin Film'den Robert Kulzer ve Oliver Berben ile birlikte yönetici yapımcılardı.

Netflix dizisi yeni hikayesini iki zaman çizelgesinde anlatacak. İlkinde, 14 yaşındaki kız kardeşler Jade ve Billie Wesker New Raccoon City'ye taşınır. Tam ergenlik çağındayken onlara zorlanan, imal edilmiş, kurumsal bir kasaba. Ama orada ne kadar çok zaman geçirirlerse, kasabanın göründüğünden daha fazla olduğunu ve babalarının karanlık sırları saklıyor olabileceğini o kadar çok anlarlar. Dünyayı yok edebilecek sırlar var. İkincisi, on yıldan fazla bir süre sonra, Dünya'da 15 milyondan az insanın kaldığını görülüyor. Ve 6 milyardan fazla canavar T-virüsü bulaşmış insanlar ve hayvanlarla beraber. Şimdi 30 yaşında olan Jade, bu yeni dünyada hayatta kalmak için mücadele ederken, kız kardeşi, babası ve kendisi hakkındaki geçmişinden gelen sırlar onun peşini takip ediyor.



   Constantin Film, Paul W.S. Anderson'ın   yönettiği Resident Evil serisi, İlk Resident   Evil filminin ilk gösterimi 2002 yılında aktris   Milla Jovovich'in başrolde olduğu Alice   oldu.  "Son" canlı aksiyon filmi-             Resident Evil: Final bölümü, Aralık 2016'da   Japonya'da ve Ocak 2017'de Kuzey   Amerika'da gösterime girdi.

Constantin Film, franchise için ilk yeniden başlatma filmi Resident Evil: Welcome to Raccoon City'yi yönetmesi ve yazması için Johannes Roberts'ı (47 Metre Down) tuttu. Eğlence sektörü haber sitesi Variety, yeniden başlatma filminin altı filmden ilki olacağını bildirdi. Film, Eylül 2021'deki bir gecikmenin ardından Kasım 2021'de gösterime girdi. Film, 28 Ocak'ta Japonya'da vizyona girdi.

Constantin Film 2014'te filmlerin bir televizyon şovu olacağını duyurmuştu.Netflix'in ayrı Resident Evil: Infinite Darkness CG anime dizisi, Temmuz 2021'de dünya çapında yalnızca Netflix'te çıkış yaptı ve dört bölümden oluşuyordu. 

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları