Darwin's Game TV Animesi Ocak'da Prömiyer Yapacak
Yūsuke Kobayashi, Kaname'yi, Reina Ueda ise Shuka'yı seslendiriyor.

Image

Akita Shoten'in Bessatsu Shōnen Champion dergisinin Kasım sayısında iki ana oyuncu ve prömiyeri tarihi açıklandı, FLIPFLOPs'ın Darwin's Game mangasının anime uyarlaması için yeni bir görsel ortaya çıktı. Yūsuke Kobayashi, Kaname'yi, Reina Ueda ise Shuka'yı seslendiriyor.

Manga, “Darwin's Game” adlı gizemli bir oyun uygulamasına çekilen liseli Kaname Sudō'e odaklanıyor. Bahisin yaşam ya da ölüm olduğu bir sosyal oyuna dahil olur.

Image

Darwin's Game, Akita Shoten'nin Bessatsu Shonen Champion dergisinde Aralık 2012'de yayımlanmaya başladı. Manganın 18. cildi 18 Temmuz'da yayımlandı. Manganın piyasada 2 milyon kopyası bulunmakta.

FLIPFLOPs, 2007 yılında Akita Shoten'in Champion RED Ichigo dergisinde Nekogami Yaoyorozu komedi mangasını başlattı ve 2012'de bitirdi. Akita Shoten, seri için 6 cilt yayımladı. Manga, 2011'de 12 bölümden oluşan bir televizyon animesine ilham verdi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları