Darwin's Game Animesi 1 Saatlik Özel Bir Bölümle 3 Ocak'ta Prömiyer Yapacak
ASCA, "CHAIN" isimli açılış tema şarkısını seslendirecek.

Image

FLIPFLOPs'un Darwin's Game mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, serinin 24 Ocak'ta Tokyo MX, BS11, Gunma TV, Tochigi TV ve AT-X'te bir saatlik bir bölümle galası olacağını açıkladı. Anime, AbemaTV'de aynı anda yayınlanacak ve o hafta daha sonra Yomiuri TV ve TV Aichi'de yayımlanmaya başlayacak. İlk bölüm 24 Aralık gecesi ön gösterime girecek.

Web sitesi, aynı zamanda serinin ikinci önemli görsel ve açılış temasını da paylaştı. ASCA, açılış tema şarkısı "CHAIN"i performe ediyor. 

Yoshinobu Tokumoto (Comic Girls) seriyi Nexus'ta yönetiyor. FLIPFLOPs üyesi Shū Miyama senaryoları yazıyor. Kazuya Nakanishi (Granbelm animasyon yönetmeni, Comic Girls) karakterleri tasarlıyor. Kenichiro Suehiro (Re:ZERO -Starting Life in Another World, Golden Kamuy) müzikleri besteliyor.

Daha önce de açıklandığı gibi, Mashiro Ayano (Fate/stay night: Unlimited Blade Works, Re:CREATORS), animenin kapanış tema şarkısı "Alive"yi seslendiriyor.

Animenin oyuncu kadrosu:

Kaname rolünde Yūsuke Kobayashi
Shuka rolünde Reina Ueda
Yağmur rolünde Nichika Omori
Ryūji rolünde Taku Yashiro
Sui/Sōta rolünde Yumiri Hanamori

Manga, “Darwin's Game” adlı gizemli bir oyun uygulamasına çekilen liseli Kaname Sudō'e odaklanıyor. Bahisin yaşam ya da ölüm olduğu bir sosyal oyuna dahil olur.

Darwin's Game, Akita Shoten'nin Bessatsu Shonen Champion dergisinde Aralık 2012'de yayımlanmaya başladı. Shū Miyama manganın hikayesini yazarken, Yuki Takahata çizimlerini yapıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları