Darling in the Franxx Mangası, Animeden Farklı Olacak
Bu yazımızda siz değerli okuyucularımıza "Darling in the Franxx" mangası hakkında bazı bilgileri aktaracağız.

Kentaro Yabuki, Darling in the Franxx mangasinin animesinden büyük farklılıklara sahip olacağını belirtiyor.

To Love ru ve Darling in the Franxx mangalarının çizeri Keantaro Yabuki, 10 Aralık'ta Shonen jump+ internet sitesinde (Darling in the Franxx mangasının seri olarak yayınlandığı site) özel bir mesaj yayınladı. Mesajda okuyucularına, Darling in the Franxx mangasına serileştirildiği günden beri verdikleri destek için teşekkür etti. Ayrıca gelecek olan 37. bölümün başlangıcında manganın animeden büyük farklılıklara sahip olacağını belirtti.

Darling in the Franxx, Studio Trigger ve A1 Pictures tarafından televizyon yayını için oluşturulmuş orijinal bir bilimkurgu animesidir. Ocak ayında yayınlanmaya başlanan animenin yanısıra Yabuki'nin manga adaptasyonun da Temmuz ayında yayınlanması kararı alındı. Darling in the Franxx mangası hâlâ devam etmekte, 37.bölüm Shonen jump+sitesinde sınırlı bir süreliğine okuması bedava olarak yayınlanmıştır.

Yabuki, animenin  sonuca varmasından sonra manganın devam etme sebebini alternatif bir bitiş hikâyesi sunmak amacıyla olduğunu belirtti. Ayrıca anime ve mangada bulunan değişikliklerin birleştirilmesiyle son bölümün bir dönüş noktası sunacağını da sözlerine ekledi.

Aynı bilgilendirmede Yabuki, Miki ve Kokoro'nun sahil kıyısında mayoları içindeki çizimlerini havluya sarılı çıplak Zero Two görüntüsüyle birlikte açıklığa kavuşturdu. Bu şekilde Yabuki'nin Darling in the Franxx mangasına ait 15'inci çizimi yayımlanmış oldu.

Image

Darling in the Franxx'in konusu uzak bir gelecek üstüne kurgulanmıştır. Gezegenin toprakları mahvolmuş bir haldedir; bunun üzerine insanlar, bahçelere sahip gezgin kubbe şehirleri inşa etmiştir. Burada yaşayan çocuklar, dışarıdaki dünya hakkında hiç bir şey bilmiyorlardır. Aynı zamanda bu çocuklar Franxx adı verilen ve Klaxosaurs adlı bilinmeyen düşmanlarla savaşmakta kullanılan robotların da pilotlarıdır. 016 kod adıyla çağrılan Hiro adındaki çocuk bir dahi olarak görülmesine rağmen Franxx kullanımına olan elverişsizliği sebebiyle varlığının gereksiz olduğu düşünülmektedir. (Bir Franxx'a pilotluk yapamamak var olmamakla aynı anlama gelmektedir.) Birgün Hiro'nun önünde Zero Two adlı, kafasında kırmızı renkli iki küçük boynuzu olan bir kız belirir.

Kentaro Yabuki mangayı Ocak ayının 14'üne lanse etmiştir.Geçen yılın eylül ayında Kentaro Yabuki Darling in the Franxx mangasının yapımıyla ilgili bir sanat kitabı yayınlamıştır.

kaynak: ann

İsekai ve oyun dünyası animeleri favorilerim olmakla beraber kararlı bir anime izleyicisiyim

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları