DanMachi Filminin Yayın Tarihi Duyuruldu
Ayrıca yeni ekip de açıklandı.

Uzun zamandır beklenen Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?: Arrow of Orion filminin, 25 Şubat 2019 tarihinde çıkış yapacağı açıklandı! Ayrıca Sakamoto Maaya'nın filmde Artemis isimli yeni bir karakteri canlandıracağı da duyuruldu.

Orijinal olarak Omori Fujino tarafından yazılmış ve Yasuda Suzuhito tarafından resimlendirilmiş Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?: Arrow of Orion, baskısı 10 milyondan fazla kopyaya sahip bir light novel serisidir. 2013'ten itibaren seri haline getirilen bir manganın yanı sıra, Nisan 2016'da bir anime olarak uyarlandı ve Nisan 2017'de Sword Oratoria isimli spin-off bir anime yayınlandı.

Matsuoka Yoshitsugu (Bell) ve Minase Inori (Hestia) gibi tanınmış seslendirmenlerin yanına, Artemis olarak seslendiren Sakamoto Maaya'da eklendi. Duyuru ile birlikte ana karakterlerin yeni kıyafetlerini sergileyen görseller de yayınlandı.

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?: Arrow of Orion, 2 Şubat 2019'da Japon sinemalarında prömiyer yapacak.

kaynak: Anime!Anime!

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları