Dance With Devils: Fortuna Film'in Önizleme Şarkısı
Film, 4 Kasım'da Japonya'da hayran katılım gösterimleri ile açılıyor.

Dance With Devils: Fortuna Film'in Önizleme Şarkısı

Rejet ve Elements Garden'ın Dance With Devils resmi web sitesi :

Fortuna anime filmi, cumartesi günü bir tanıtım videosu ve televizyon yayını yapmaya başladı. Videolar "Zembu Omae no Tame Da!" (All For Your Sake!) Şarkısı Wataru Hatano, Lindo'nun sesi tarafından gerçekleştirildi; Jek sesi Yuuto Suzuki tarafından gerçekleştirilen "Super 'V'-ing" şarkısı; ve Hatano tarafından gerçekleştirilen "KING & QUEEN" tema şarkısı.

Web sitesinde ayrıca, filmin ifşalarına ek olarak "Katılım Stilleri" "Akuma - Utau Jōei-kai" (Sing With Devils gösterimi ) gösterim olacağı da ortaya çıktı. 

Fan katılım gösterimlerinde, insanlar şarkı söyleyebilir,kalem ışıkları ve cosplay kullanabilir.

Filmin 4 Kasım'da Japonya'da galası yapacak. Filmin farklı zamanlarda altı farklı epilogu olacak. Her bir epilog, Rem, Lindo, Urie, Mage, Shiki ve Loewen olmak üzere altı önde gelen erkek karakterden birine odaklanacak.

Yeni film, televizyon anime dizisi ile aynı kadroya sahip olacak. Rejet'in Daisuke Iwasaki orijinal planın sorumlusu ve Ai Yoshimura, filmi Brains Base'de yönetiyor. Senaryoyu Tomoko Konparu yazıyor ve Yuka Takashina, Hirotaka Maeda'nın orijinal karakter tasarımlarını animasyona uyarlıyor. Elements Garden müziği besteliyor ve Elements Garden'ın Junpei Fujita ve DIVE II Entertainment müziği üretiyor.

Film aynı zamanda televizyon anime ile aynı oyunculara sahip, artı Toshiyuki Toyonaga yeni karakter Marius olacak. Web sitesi, Marius'u Rikka'yı ve diğerlerini uzaktan izleyen "maskeli bir hikaye anlatıcı" olarak tanımlıyor. Ayrıca Keiji Fujiwara'nın yerini Lord Nesta olarak Rikiya Koyama alacak.

Hikaye, ikinci sınıf lise öğrencisi Ritsuka Tachibana'ya odaklanır. O sakin ve değişmeyen bir hayat yaşıyor. Ritsuka'nın ağabeyi Lindo İngiltere'de yurt dışında okumaktan geri döndü. Shikō Akademi öğrenci konseyi başkanı Rem Kaginuki kızı çağırıyor ve öğrenci konseyi üyeleri ile gizemli buluşmalar yapmaya başlıyor. Hayatı o günden biraz değişti, ancak Ritsuka başka bir şey beklemedi.

Bununla birlikte, eve yakınlardaki kuşkulu kapüşonlu erkeklerle çökertilen annesini bulmak için geliyor. Onlar insan değildi, şeytanlar, vampirler ve Yasak Grimoa'yı arayan şeytanlardı. Ritsuka'nın eski günlük yaşamı etrafında parçalanıyor ve kendisini yavaş yavaş Rem'e çekiyor ve kendi çıkmazında kendisine yardımcı oluyor. Öte yandan, karışıklık, bir sır taşıyan kardeşine göre derinleşir. Ritsuka, kendisini bir aşk hikayesinin merkezinde bulurken seçeceği yoldan emin değil.

Oyun geliştiricisi Rejet, müzik üretim stüdyosu Elements Garden ve müzik prodüksiyon şirketi Avex Dans with Devils franchise'da işbirliği yapıyor. 12 bölümden oluşan bir televizyon anime dizisi, Ekim 2015'te Japonya'da piyasaya çıktı. FUNimation Entertainment, Japonya'da yayınlanan ve altyazı içeren bir dizi yayınladı ve ayrıca bir Yayın dublajı yayınlandı.

Rejet'in PlayStation Vita oyunu Mart 2016'da Japonya'ya gönderildi.

kaynak : 

animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları