Dance With Devils Filmi Kasım Ayında Prömiyer Yapacağını Açıkladı !!
Dance with Devils serisinin ilk filmi Dance with Devils: Fortuna'nın, 4 Kasım'da prömiyeri yapılacaka !!

Ek olarak görsel, muhteşem film görüntüleri ve ana personellerdeki ayrıntılar da açıklandı !!

Image

Image

Başarısını Dance with Devils TV anime dizisinin yönetmenliği ile kanıtlayan Yoshimura Ai, filmi yönlendirmek üzere geri dönecek. Yoshimura'nın yönettiği diğer eserler arasında Blue Spring Ride ve Cheer Boys bulunmaktadır !!

TV anime dizisinin kompozisyon bölümünü yöneten Konparu Tomoko, filmin senaryosunu yönetmek için geri dönüyor. Konparu, NANA ve Uta no Prince-sama da dahil olmak üzere epeyce popüler anıme dizileri için senaryo hazırladı !!

Filmin diğer üyeleri arasında karakter tasarımcısı olarak Takashina Yuka ve müzik yapımcısı olarak da Fujita Junpei yer almaktadır. Animasyon şirketi Brain's Base, Durarara !!, Natsume's Book of Friends ve Princess Jellyfish gibi animasyon serilerine de yardımcı olmuştur !!

Image

Image

Natsu Samako tarafından yazılmış, Dance with Devils serisi, müzik odaklı bir ters harem hikayesidir. Özellikle kadın izleyiciler arasında popüler olan dizi, bir TV anime, artı 2.5D müzikal ve PS Vita oyunu yapmıştır !!

Image

Image

Hikaye, bir grup şeytanlar ve vampirler arasında yoğun bir ilgiyi ansızın kendine çeken, şüphesiz bir insan kız olan Tachibana Ritsuka'nın başından geçmektedir! Her iki taraf da, onlara kendi hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duydukları gücü verecek eski bir grimoire bulabileceğine inanıyorlar.

Image

(c)Dance with Devils/Dance with Devils: F Production Committee

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları