Daha Zorlu Görevler için Hücreler İş Başında: Hataraku Saibou Black!
Issei Hatsuyoshi tarafından çizilmiş spin-off serisi 5 tanbokon cildi olarak yayınlanmıştı.

Kodansha'nın kurumsal Youtube kanalında 60 saniyelik bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu video, Akane Shimizu'nun Hataraku Saibou / Cells at Work! manga serisini baz alan Hataraku Saibou Black / Cells at Work! Black spin-off'unun anime yapımına ait.

【公式】『はたらく細胞BLACK』スペシャルアニメ映像(フルサイズver.)~大ヒット漫画『はたらく細胞』スピンオフ~

『はたらく細胞BLACK』【公式】 on Twitter

https://twitter.com/cellsatworkbla1/status/1213473268067258368

Orijinal manga yazarının denetiminde, Shigemitsu Harada tarafından yazılan ve Issei Hatsuyoshi tarafından çizilen spin-off, Temmuz 2018'den beri Kodansha'nın Morning dergisinde serileştirildi ve şimdiye kadar Japonya'da beş tankobon olarak piyasaya sürüldü.

Yayımcı hikayeyi şöyle anlatıyor:

Manga ve anime yapım Cells at Work!'te, genç ve sağlıklı bir beden sorun yaşarsa neler olduğunu gösterildi ama bu beden genç olmasaydı, bir de sağlıklı olmasaydı... Red Blood Cell ve arkadaşı White Blood Cell alkolizm, sigara, gut gibi pek çok rahatsızlıklarla boğuşan kişiler için mücadele ediyor! Anlayacağınız soluksuz bir macera iş başında!

Image


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları