Crunchyroll "GARO: Vanishing Line" Anime'yi Duyurdu
Funimation, New York Comic Con panelinde, serinin bir SimulDub sunmayı planladığını açıkladı.

Crunchyroll, 6 Ekim'de Japonya'da piyasaya çıkan seriyle, Keita Amemiya'nın (Kamen Rider ZO, Zeiram) yarattığı Garo tokusatsu / anime franchise'ından üçüncü TV anime dizisi olan Garo-Vanishing Line'ın 2017 sonbaharında yayınlanacağını duyurdu.

Hikayesi

Son derece gelişmiş şehir - Russel City. İnsanlar kasabadaki refahının tadını çıkarırken,Gizlice devam eden ve dünyayı sarsacak büyük bir komplo var.Hareketi fark eden bir kılıç olan Kılıç kendini savaşlara atmaya ve komployu ortaya çıkarmaya karar verir; ancak yalnızca bir ipucu bulmak için - bir kelime "Eldorado".O zaman Kılıç kayıp kardeşinin bıraktığı bir mesaj olan "Eldorado" nun anlamını arayan bir kızla tanışır (Sophie).Kardeşini kaybeden Sophie ve kız kardeşini de geçmişte kaybeden Kılıç. Bu ikisi, "Eldorado" sözcüğü birbirlerine bağlar ve birlikte hareket etmeye başlarlar. Karışık duygularla yolculukları şimdi başlıyor.

Karakterler

Kılıç:Çelik gövdeli sert bir adam. Kötülüğün komplosuunu ortaya çıkarmak için "Eldorado" kelimesinin anlamını araştırıyor.

Kayıp kardeşini arayan, akrabası olmayan bir kız. Olayla ilgili olarak Kılıç ile bir şans buluyor.

Luke:

Luke sakin, otoriteli ve nadiren konuşan bir adamdır, ancak Kılıç onu adımından uzaklaştırır. Gittiği her yerde yağmur yağdığına göre "yağmurlu insan" da denir.

Gena: 

Gizemli bir güzellik. Kılıç ve Luke'un arkadaşı gibi görünüyor, ancak onunla olan ilişkisi bilinmiyor. Her erkeği kadınsılığıyla baştan çıkarıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları