Crunchyroll Dr. Stone'un Özel Videosunu YouTube'da Yayınladı
Crunchyroll Çarşamba günü Jump Special Anime Festa etkinliğinde Dr. Stone: Stone Wars animesi için yeni bir özel videoyu YouTube'da yayınlayacağını duyurdu. Video özet niteliğinde olsa da yeni görüntülerde içermekte.

Dr. Stone : Stone Wars Özel Videosu

Dr.Stone: Stone Wars gelecek 2. sezon prömiyerini Ocak 2021'de yapacak. Crunchyroll seriyi Asya dışında dünya çapında yayınlayacak, Funanimation ise seriyi dublajlı şekilde sunacak.

Boichi(Sun-Ken-Rock) ve İnagaki (Eyeshield 21 yazarı) mangayı Weekly Shounen Jump'ta 2017'de yayınladı. Viz Media mangayı dijital olarak yayınladı ve basımını yaptı.

Manganın İlk Sayısında Geçen Açıklama

Geleceği değiştiren bir gün tüm insanlık kör edici bir ışık patlamasından dolayı taşa dönüştü. Birkaç gün sonra liseli Taiju uyandı ve kendini heykellerle dolu bir dünyada buldu. Neyse ki yalnız değildi. Bilim aşığı arkadaşı Senku birkaç aydır ayaktaydı ve aklında büyük bir plan vardı: Bilimin gücüyle bir medeniyet inşa etmek.

Kadro

Shinya Iino: (seri planlayıcısı, Hanebad bölüm yönetmeni, Revue Starlight, Made in Abyss )TMS 

 Entertainment ilk sezonu yönetti.

Yuichiro Kido: ( Blue Exocist: Kyoto Saga bölüm senaryosu, After Rain , 91 Days) serinin senaryosu ve yaratıcılığını üstlendi.

Yuko İwasa: ( Saint Seiya: The Last Canvas karakter tasarımı, Yawamushi Pedal)

Tatsuya Katō : (WorldEnd, Revue Starlight)

Hiroaki Tsutsumi: (Children of the Whales, Anima Yell!)

Yuki Kanesaka: (Blood Blockade Battlefront & Beyond müzik bestesi)

 

.


 

 

2. Sezon Görseli

2. Sezon Görseli

Shueisha aynı zamanda genellikle Jump Special Anime Festa etkinliğine her sonbahar ev sahipliği yapıyor. Shueisha geçen yıl bunu yapamadı. Fakat bu etkinlik 11 Ekim'de canlı yayında  gerçekleşti.

Etkinlik genellikle anime tanıtımı içeriyor , bu sene ise Demon Slayer ve Jujutsu Kaisen'in ses sanatçılarıyla bir sohbet gerçekleştirdi. Aynı zamanda Dr. Stone : Stone Wars'tan  yeni bir video sunuldu. Ek olarak Eko Mikawa'nın Bokyoku Battery beyzbol mangasına dayanan bir anime tanıtım videosu gösterildi.

 

KaynakANN

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları