Crunchyroll Dr. Stone Animesinin 2. Sezonunu 2021 Ocak'ta Yayınlıyor
Dr. Stone'un 2. sezonu Crunchyroll tarafından duyuruldu.

Crunchyroll fuar etkinliği sırasında Boichi ve Riichirou İnagaki tarafından yaratılan Dr. Stone mangasının Asya dışında da dünya çapında yayınlanacağını duyurdu. Crunchyroll aynı zamanda animenin ikinci sezonu için yeni bir tanıtım videosu ve görsel de servis etti. Ek olarak Funimation, Ocak ayında animenin İngilizce dublaj versiyonuyla yayınlayacağını duyurdu.

2. sezon, Dr. Stone: Stone Wars, 2021 yılının Ocak ayında galasını yapacak. 

Boichi (Sun-Ken Rock) ve İnagaki (Eyeshielde 21’in yazarı) mangayı 2017 yılında Weekly Shounen Jump’ta başlattı. Mangayı Viz Media dijital ve baskılı bir şekilde yayımladı. İlk cildin konusunu ise şöyle: 

Günlerden bir gün, insanlar göz alıcı bir ışık patlaması sonucu taşlaşır. Birkaç bin yıl sonra Taiju uyanır ve kendini heykellerle dolu yeni bir dünyada bulur, fakat Taiju yalnız değildir! Bilim aşığı arkadaşı Senku birkaç aydır uyanıktır ve koşuşturmaktadır, Senku’nun medeniyeti tekrardan canlandırmak için aklında büyük bir plan vardır!

Anime Temmuz 2019 yılında çıkış yaptı. Crunchyroll animeyi çıktığı gibi yayınladı ve Funimation ilk sezonun İngilizce dublajlı versiyonunu yayınladı. Anime Ağustos 2019’da Toonami’de galasını yaptı. 

Shinya Lino (Hanebad!’da resimli taslak ve bölüm yönetmeni, Revue Starlight, Made in Abyss) TMS Entertainment’ta ilk sezonu yönetti. Yuichiro Kido (Blue Exorcists: Kyoto Saga, After the Rain ve91 Days’in senaristi) kompozisyondan ve senaryonun yazılımından sorumluydu. Yuko Iwasa (Saint Seiya: The Lost Canvas, Yowamushi Pedal) karakterleri tasarladı. Tatsuya kato (WorldEnd, Revue Starlight), Hiroaki Tsutsumi (Children of the Whales, Anima Yell!) ve Yuki Kanesaka (Blood Blockade Battlefront & Beyond insert songs) müziği besteledi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları