Cowboy Bebop'un 20. Yıldönümüne Özel Spiegel Takım Elbisesi
Tarz sahibi anime karakterlerinin başında gelen Spike Spiegel için tasarlanan takım elbise, yakında satışa çıkacak.

Karakter tasarımcı ve animasyon yönetmeni Toshihiro Kawamoto aşağıda görmüş olduğunuz "sample" görseli için sahalara döndü. 

3 Nisan 1998 yılında yayınlanan Cowboy Bebop anime filmine saygı duruşu nezdinde anime filminin yaratıcısı tarafından özel bir takım elbise tasarlandı ve animeden ilham alarak tasarlanan bu takım elbisenin "Super Groupies" tarafından hayata geçirilmesi bekleniyor.

İki parçadan oluşan takım elbise ile artık siz de Spiegel kadar havalı, umursamaz (!) ve tarz sahibi olabilirsiniz. Animenin unutulmaz silueti astarının motifine ilham verirken, Swordfish II düğmelerin üzerinde yer alıyor. 

Siparişler, 17 Aralık'tan Mart 2018'e kadar alınabiliyor olacak ve ücreti de 40.000 yen. TL'ye dönüştürecek olursak 1.400 TL'den birazcık fazla. 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları