CoroCoro'nun 40. Yıldönümü İçin Kafe
CoroCoro' dergisi 40. yıl dönümü kutlamaları için son birkaç ay içinde çeşitli etkinlikler ve projeler duyurdu . Tokyo
Şimdi ise Skytree Kasabasında her şey CoroCoro'ya adanmış bir kafe açıldı.

CoroCoro'nun 40. Yıldönümü İçin Kafe

Şimdiye kadar Japonya'da çocuk ve ilkokul öğrencilerine yönelen büyük manga dergisi CoroCoro Comic'i duymuşsunuzdur . Şu anda diğer popüler çocuk franchise'ları arasında Pokémon , Beyblade ve Yōkai Watch'un manga sürümlerini seri hale getiriyor ve her sayı genellikle oyuncaklar, oyunları içeriyor.

CoroCoro'nun en büyük iddia ettiği şey, Doraemon'un amiral gemisi dergi olması . Manga ilk kez 1969'da birçok farklı dergide yayınlanmış olsa da, o kadar popüler ki kendi aylık dergilerini zorunlu hale getirmiştir. Aylık CoroCoro Comic öncelikle vitrinini 1977 yılında kurulmuş Doraemon ve diğer büyük dayanak serisine ev sahipliği yapmış olmasına rağmen, Doraemon 'ın ikonik ilk kapağı hala bugün hatırlanır.

CoroCoro 90'lı yılların en yoğun tirajına ulaştı, ancak bugüne kadar hala çok etkili ve sevilen bir yayın. Dergide, 40. yıl dönümü kutlamaları için son birkaç ay içinde çeşitli etkinlikler ve projeler duyuruldu . Şimdide Tokyo Skytree Kasabasında her şey  CoroCoro'ya adanmış bir kafe açıldı.




CoroCoro Comic Legend Kafe bir kafe fakat ürün mağazası olarak da kullanılabilir. Gömlek, karakter eşyaları, gatchalar satın alabilir ve hatta bazı arcade oyunları oynayabilirsiniz. CoroCoro son zamanlarda şirin ve sevimli her şeyin önde gelen uzmanlarından biri olan Sanrio ile bir işbirliği başlattı ; böylece kafede bazı sevimli anahtarlıklar ve rozetler alabilirsiniz.


Ancak kafenin en büyük cazibe merkezi yiyecekler ve menüsü .Sadece yaratıcı olarak tasarlanmayan aynı zamanda ilham aldığı öykülere zekice referans yapan karakter temalı yiyecek öğelerine her zamankinden daha fazla özen gösteriliyor. Örneğin, Yōkai Watch çikolata banu smoothie, Jibanyan'ın yüzünü içeriyor.



 Pokeball Burger "gibi,  Topuz sırasıyla iki parçaya bölünmüş ve sırasıyla kırmızı ve beyaz boyalı, siyah kısım yosundur. Ayrıca, Pikachu'nun kulakları nachos'tur



 Çabucak erimesine rağmen dondurmaların üzerine yapıştırılmış Takao, Kai, Rei ve Max karakterleri oldukça şık, görünüyor.



Bu arada, CoroCoro bir çocuk dergisi olabilir, ancak bu etkinlik sadece çocuklar için değildir. Tokyo Skytree Town dördüncü katında bulunan Sky Arena'da bir  bira bahçesi  ve CoroCoro temalı menüler var.



Insanlar Tanabata festivalini kutlamak için özel küçük bir kağıda dilek yazıp bambuya asıyorlar.




Bu etkinliğin amacı sadece CoroCoro'nun mirasını kutlamak ya da insanlara CoroCoro Comic Legend Café' yemeklerini yedirmeye çalışmak değil. İnsanların genel olarak Skytree Kasabası'na bakmasını sağlamak için harika bir bahane.  Kafe halihazırda bir mühür mitingi düzenliyor. Kafede bir damga levhası hazırlayın, sayfanızı bir CoroCoro karakteriyle resmeden bir yer bulmak içinSkytree Kasabasındaki çeşitli yerlere dolaşın kısa süre sonra kontrol noktalarından biri olan, kendi başına çok popüler bir turist merkezi olan Pokémon Merkezini görüceksiniz. 





CoroCoro'nun 40. Yıl dönümü etkinliği, derginin olgunlaşmış, orta yaşlı yıllarına yerleşmesiyle gençleri ve yaşlıları kutluyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları