Code Vein Oyununun Spinoff Mangası Geliyor
Kotoni Shiroishi, Perşembe günü Kadokawa'nın Dengeki PlayStation dergisinde yer alan Bandai Namco Entertainment'ın Code Vein oyununun CODE VEIN ‐Memory echoes- adlı bir mangaya uyarlanacağını açıkladı.

Bandai Namco Entertainment oyunu şöyle anlatmaktadır:

Pek uzakta olmayan bir gelecekte gizemli bir felaket yaşadığımız dünyaya yıkım getirdi. Bir zamanlar güç ve refahın simgesi olarak yükselen gökdelenler şimdi Kıyamet Dikenleri tarafından paramparça edilen insanlık tarihinin cansız mezarları haline geldi. Yıkımın tam ortasında Vein olarak adlandırılan Hayaletlerin gizli bir topluluğu bulunuyor. Bu son kale anıları ve kan arzuları karşılığında güç Yetenekleriyle donanmış az sayıda kişinin hayatta kalmak için mücadele ettiği yerdir. Tamamen kana susamış bir savaşçı olun ve içinde hiç insanlık kalmamış şeytani bir hayalet olan Lost'a katılma riskini alın. Kana susamış bir şekilde amaçsızca gezinerek açlığını gidermek isteyen Lost'u hiçbir şey durduramaz. CODE VEIN'de geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarın ve peşinizi bırakmayan kabuslarınızdan kaçmak için ekibinizi oluşturun ve cehennemin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkın.


Oyun, 27 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için Japonya'da piyasaya sürülmüştür ve 28 Eylül'de Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürülmüştür. 

Ufotable anime stüdyosu OP videosunu animeleştirmiştir ve VAMPS OP tema şarkısı "Underworld"u gerçekleştirmektedir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları