Code: Realize ~Wintertide Miracles~ Oyununun Yeni Pv'si Yayımlandı
Oyunun 14 Şubat'ta hayranlarla buluşması planlanıyor.

Aksys Games, Code:Realize ~Wintertide Miracles~ oyununun pv'sini salı günü yayımlamaya başladı. Video oyunun tema şarkısı olan Mao'dan "Snowflake ~twinkle crystal dream~"i içeriyor.

Askys Games oyunu 14 Şubat'ta PlayStation 4 ve PlayStation Vita için çıkaracak. Oyunun sınırlı sayıda versiyonların karakterlerden birinin chibi akrilik figürünü ve 6 tane büyük boy karakter kartlarının yanı sıra koleksiyon kutusu içinde gelecek. Oyunun sınırlı sayıda versiyonun değeri askys store'daki değeri an itibari ile $62.99(yaklaşık 330 tl)'dan satışta.

Askys Games oyunuşu şekilde tanıtıyor;

Otome dünyasının efendileri Idea Factory ve Design Factory'den, zehirkaplı cildiyle bilinen Cardia ve batı yazıtlarından ünlü karakterlerin yeni zorluklarla yüzleştiği, yeni arkadaş ve düşmanlarla tanıştığı ve aşk için yeni şansların doğduğu oyun Code:Realize ~Wintertide Miracles~, Code:Realize'ın hikayesinin devamı.

Oyun, Code:Realize ~Guardian of Rebirth~ oyunun ikinci fandiski. Oyun 2017'nin aralık ayında Japonya'da yayımlandı ve geri dönen karakterlerin yanı sıra  Cantarella, Miles Strand ve Aiguille gibi yeni karakterler de mevcut.

Code:Realize ~Guardian of Rebirth~ oyunu Japonya'da PS Vita için 2014'de çıkarıldı. Ve Aksys Games oyunu Ekim 2015'de Kuzey Amerike ve Avrupa'da yayımladı. Serinin ilk fandiski olan Code:Realize ~Shukufuku no Mirai~ Japonya'da Kasım 2016 ve Batı'da geçtiğimiz yılın mart ayında çıktı. 30 Mart'ta Aksys Games "Code:Realize ~Bouquet of Rainbows~" adında hem orijinal oyunu hem de Shukufuku no Mirai fandiskini içeren bir set çıkardı.

Oyun 2017'de Code:Realize ~Sousei no Himegimi~ adı altında anime uyarlandı. Konu ilk oyun ile aynı olarak;

Cardia bedeninde ölümcül bir zehir barındırmaktadır, bundan dolayı, diğerleri tarafından yaratık olarak adlandırılmaktadır. Cardia, bir gece ansızın, sanayileşen Londra'nın içerisinde kendisine yol gösterecek, kendisini Arsène Lupin olarak tanıtan bir adamla karşılaşır. Bu yapım, O andan itibaren, çeşitli insanlarla tanışıp, gerçekliğin ve yaşanmış hikayelerin ötesinde tuhaf insanların olduğu bir diyarda, Cardia'nın kaybettiği anılarını hatırlama çabası ile babasının hafızasını saklı tuttuğu Londra'daki maceralarını anlatıyor.


Resmi Websitesi

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları