Code Geass: Lelouch of the Rebellion Lost Stories Sosyal Oyunu Açıklandı
23 Eylül'de Tokyo Game Show'da oyunun sahne sunumu yapılacak.

Code Geass markasının resmi Twitter hesabı, DMM Games tarafından daha önce atılan Code Geass oyun projesi için Pazar günü daha fazla ayrıntı ortaya koydu. Code Geass: Lelouch of the Rebellion Lost Stories başlıklı ve sosyal bir oyun olacak.   Personel, 23 Eylül günü saat 23: 00'te Tokyo Game Show'da sahne sunumu sırasında oyun hakkında daha fazla bilgi verecektir. 

                    Image

                     Image

Akihabara UDX gibi Tokyo'daki Akihabara'daki beş büyük halka açık ekranda, Pazar günü projeyle ilgili üç dakikalık bir video yayınlandı.

Sunrise geçtiğimiz ay Code Geass: Fukkatsu no Lelouch (İngilizce altyazı: Re; surrection) devam filmi filminin Şubat ayında prömiyeri olacak bir film olacağını açıkladı. Yönetmen Goro Taniguchi, kilit personelin birçoğunun film için geri döndüğünü doğruladı ve özellikle hikayenin bir film halinde tamamlanacağını vurguladı.

Serinin ilk filmi, derleme özet üçlemesi, Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Kōdō ( The Awakening Path, resmi İngilizce altyazı: Initiation), Ekim 2017'de Japonya'da yayınlandı.  İkinci film, Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Handō ( The Rebellion Path, resmi İngilizce altyazı: Transgression), Şubat ayında Japonya'da yayınlandı. Üçüncü film ise Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Ōdō ( The Imperial Path, resmi İngilizce altyazı: Glorification), Mayıs ayında yayınlandı.

Funimation üçlemeyi lisansladı.

Orijinal Code Geass televizyon serisi, 2006 yılındaki prömiyeri ardından 2008'de bir dizi seriyi izledi.  2012'de prömiyer olan Code Geass: Akito the Exiled spinoff da dahil olmak üzere çeşitli manga ve orijinal animeye esin kaynağı oldu. 


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları