Code Geass: Lancelot & Guren Mangası'nın Spinoff Mangası Başlıyor
Code Geass ile ilgili haberlere hazır olun!

Kadokawa'nın Comic Newtype Dergisi, the Code Geass - Hangyaku no Lelouch Gaiden - Shiro no Kishi, Kurenai no Yasha (Code Geass - Lelouch of the Rebellion - Lancelot & Guren) isimli spinoff mangadan bir giriş bölümü paylaştı. Manganın ilk bölümü 22 Aralık'ta yayımlanmaya başlayacak.

Image

Manga, orijinal hikayede yer almayan Suzaku ve Kallen hikayelerini anlatıyor. Bisui Takahashi (Shūmatsu Sekai no Spellbreaker light novellerinin yazarı) senaryoyu yazarken Takahiro Kimura karakter tasarımlarını çiziyor. Yeni Knightmare Frame tasarımlarından ise Astrays sorumlu.

Bu iş birliği aynı zamanda Code Geass Danshō - Mosaic no Kakera (Code Geass Story Fragment - Piece of the Mosaic)) isimli başka bir çalışmayı daha kapsıyor. Bu çalışma ise Sunrise'ın yeni light novel projesi olarak Yatate Bunko'nun web sitesinde yayımlanmaya başlayacak. Code Geass Danshō - Mosaic no Kakera ana öyküdeki olaylardan etkilenen ve değişim yaşayan 6 farklı kahraman üzerine odaklanan çoklu bir eser olacak. 

Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Kōdō (Code Geass - Lelouch of the Rebellion - The Awakening Path), Code Geass - Lelouch of the Rebellion and Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 anime serisinden uyarlanan üçlemin ilk filmi olarak 21 Ekim'de vizyona girmişti. Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Handō (Code Geass - Lelouch of the Rebellion - The Rebellion Path) ise ikinci film olarak planlanıyor ve 10 Şubat'ta gösterimde olacak. Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Ōdō (Code Geass - Lelouch of the Rebellion - The Imperial Path) ise üçlemenin son filmi ve vizyon tarihi de Mayıs 2018.

Bu iş birlikleri ayrıca Code Geass: Fukkatsu no Lelouch (Code Geass: Lelouch of the Resurrection) isimli bir devam projesini daha kapsıyor ama bu proje ile ilgili henüz herhangi bir detay açıklanmış değil.



kaynak: animenewsnetwork

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları