Clockwork Planet Tanıtım
2017 Nisan ayından bir animeyi size tanıttım. Keyifli okumalarr.

Clockwork Planet Tanıtım

Clockwork Planet ile ilgili görsel sonucu

Adı: Clockwork Planet

Tür: Fantastik, Bilim kurgu

Yayın:  Nisan 2017

Konu: Dünya bin yıl önce yok oldu. "Y" isimli esrarengiz bir adam tarafından  yeniden inşa edildi. Günümüzde, Naoto Miura hayatını lise öğrencisi ve diş hekimi meraklısı olarak yaşarken, bir kutu evine düştü. Kutusunda, güzel bir Automata kızı; RyuZU vardı. Bu karşılaşmanın, hem Naoto hem de toplumun kendisi üzerinde derin bir etkisi olacaktır.


                                                            KARAKTERLER


RyuZU

Adı: RyuZU 

Yaş: 1000

Seslendiren: ?

Kod adının ima ettiği gibi, o da efendisine hizmet etmek için yapılmış bir otomattır. Çoğu otomatın aksine, kendi özgür iradesine sahiptir ve her zaman efendisinin yanında kalmayı ister. "Y" tarafından yapıldı




Naoto Miura

Adı: Naoto Miura

Yaş: 16

Seslendiren: Nanjo Yoshino

Naoto saatle takıntılıdır ve çevresi hakkında genellikle habersizdir. Bu nedenle, genellikle okulda zorbalık görür ama bunu hiç umursamaz.


AnchoR

Adı: AnchoR

Yaş: 1000'den daha fazla

Seslendiren: ?

Ona sonsuza kadar devam etmesine izin veren Perpetual Gear adı verilen kendine has bir işleve sahip ve Power Reserver adlı bir otomatik rüzgar işleyicisinden herhangi bir kayıptan enerji besleyen bir kabiliyete sahip. AnchoR başlangıçta Kyoto'nun Çekirdek Kulesinin yeraltında tutuldu, ancak Ordu onu bir noktaya getirdi.




Marie Bell Breguet

Adı: Bell Breguet Marie

Yaş: 16

Seslendiren: Oonishi Saori

Marie, özellikle de eserlerinde işleri ciddiye alan, kolayca öfkelendirilen bir velettir. "Akıllı insanlar" la çalışmayı tercih eder ve genellikle "aptal" olanlara dikkat çeker. Leziz yemeklere ve hizmetlere sahip olmasına rağmen, önemsiz yiyecekler ve şekerler, özellikle çikolata yemeyi tercih ediyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları