Çin Webcomic'ten İlham Alan Hora, Mimi ga Mieteru yo! 3 Ekim'de Yayında
Ayumu Murase, Yūma Uchida'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı yapımda, yalnız bir mangakanın kedi kulakları olan bir oğlanla tanıştıktan sonra değişen hayatını merkezine komediyi alarak anlatır.

Yomiuri TV Enterprise, bir Çin webcomic'in Hora, Mimi ga Mieteru yo! (Look, I Can See Your Ears!) isimli bir TV animesine ilham verdiğini duyurdu. Çin ve Japon ortak yapımı anime, bu ay Çin'deki "bilibili" isimli stream sitesinde, ardından 3 Ekim'de Tokyo MX ve AT-X üzerinden Japonya'da yayında olacak.

Image

Chiaki Sugano (ID-0, BBK/BRNK animasyon yönetmeni) yapımı yönetiyor ve yapımcılığını üstleniyor. monofilmo animasyon stüdyosu olarak senaryodan da sorumlu olacak. Hiroshi Chikasada, Alchemy Bros. Rookie'de ses yönetmeni olarak görev alırken şarkıcı Tsukino Amasato gösterimin tema şarkısı Mimimimi Puwappu'yu seslendiriyor.

Ayumu Murase, Myō (yukarıdaki resimde sağda) karakterini ve Yūma Uchida, Daisū (solda) karakterini canlandıracak. Anime, yetimhanede büyüyen ve işleri pek de satmayan bir manga yaratıcısı Daisū'yu konu alır. Daisū, günlerini can sıkıntısı içerisinde geçirirken kedi kulakları olan Myō adında genç bir adamla tanışır ve hayatı tamamen değişir. Başı her gün belaya giren Myō,  Dais'in kalbinde ilk kez "sıcaklık" hissetmesine neden olur. Hikaye, Myō'nin gizemini yavaş yavaş çözerken, gündelik sıradan yaşamlarını yansıtır.

Orijinal webcomic "Man Man Manga" websitesinde serileştirildi.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları