Ciel Phantomhive'nin "Book of the Atlantic" Versiyonu Bebeği Görücüye Çıktı
50 cm boyutundaki bebek Haziran 2019'da satışta olacak.

Black Butler'ın Ciel Phantomhive'sinin "Book of Circus" versiyonu Ekim 2015'te piyasaya sürülmüş anında tükenmişti. Tarihler bu kez Şubat 2017'yi gösterdiğinde "Erithacus dress" versiyonu raflardaki yerini almıştı ve şimdi üçüncü versiyon olan "Book of the Atlantic" için Osaka merkezli Vodaless şirketi ön siparişleri almaya başladı bile. Ciel Phantomhive karakterininin üçüncü versiyonu kostüm ve makyaj olarak The Black Butler: Atlantic of America adlı filmde de sergilenmişti.  

Kıyafet, peruk, gözler, mıknatıslı küpeler ve botlar da derken 50 cm boyundaki bebek setinin fiyatı 15.876 yen (yaklaşık 8.340 TL). Ön siparişler, 12 Ekim - 12 Kasım 2018 tarihleri arasında şirketin çevrimiçi mağaza DOLK'sinde kabul edilecek.

"Book of Circus" versiyon (Ekim 2015)

"Book of Circus" versiyon (Ekim 2015)

"Erithacus dress" versiyon (Şubat 2017)

"Erithacus dress" versiyon (Şubat 2017)

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları