Chuubyou Gekihatsu Boy Animesinin Tanıtım Videosu
Video ekim ayında gelecek olan serini açılış şarkısını barındırıyor.

Chūbyō Gekihatsu Boy, aynı isimli Vocaloid şarkısı ve Minato Tonami'nin romanının televizyon animesi uyarlamasının, resmi webitesi, cuma günü, yeni bir tanıtım videosu yayımladı. Video serinin altı ana karakterini tanıtıyor. 

Animenin ana karakterlerinden erkek beşlisi açılış şarkısı "Chūbyō Gekihatsu Boy"u Minakami High School Heroes adlı grup olarak seslendiriyor. Şarkının single versiyonu 6 Kasım'da satışa sunulacak. 

Özet

Mizuki Hijiri okul döneminin yarısında transfer olan bir öğrencisidir. Yeni okulunda chuunibyou sendromu(orta okul hastalığı) olan oğlanlarla tanışır. Noda bir kahraman olmayı hayal ediyor, Takashima bir otaku, Nakamura ya bir meleğin ya da bir şeytanın reankarnasyonu(hangisi olduğu konusunda kararsız) ve Tsukumo olayların arkasında ipleri çeken bir  düşman/kötü adam gibi davranıyor. Bunlarda yetmezmiş gibi bu tuhaf kişiler aynı zamanda tartışılır müzik tercihleri olan şarkıcılar. Hijiri okul yılından kalını bu ilginç kişilerle geçirebilecek mi?


Seslendirmenler

  • Mizuki Hijiri: Chinatsu Akasaki (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!)
  • Kazuhiro Nakamura: Hideaki Kabumoto(Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru)
  • Yamato Noda: Daiki Yamashita (Yowamushi Pedal)
  • Tomoki Takashima: Shuugo Nakamura(The iDOLM@STER SideM)
  • Rei Tsukumo: Junya Enoki (Kono Oto Tomare!)
  • Futaba Mikuriya: Rikuya Yasuda(Beelzebub-jou no Okinimesu mama.)

Kadro

  • Ses Yönetmeni: Satoshi Motoyama(Hinamatsuri)
  • Müzik: Technoboys Pulcraft Green-Fund(Kakegurui)
  • Yapımcı(Ses): Ai Addiction
  • Müzi Yapımcısı: Lantis

Kazuya Ichikawa (Keppeki Danshi! Aoyama-kun) yönetmen koltuğunda oturacak. Midori Gotou (Shingeki! Kyojin Chuugakkou) serinin bestelerinden ve Arisa Matsuura (Tantei Team KZ Jiken Note) karakter tasarımlarından sorumlu olacak.

"Chuubyou Gekihatsu Boy" asıl olarak, Rerulili'nin, Nico Nico Douga'da yayımlanan bir şarkı.  Tamamı Minato Fujinami tarafından yazılan roman, manga ve tiyatro uyarlamaları yapıldı. Roman serisinin sekizinci  sayısı 1 Ekin'de yayımlanacak. Serinin manga uyarlaması Kadokawa Shoten'in Gene pixiv dergisine serileştirilecek. Rerulili'nin yeni şarkısı "Seishun Shoukougun" mayıs ayında roman ile birlikte  yayımlandı.


Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-08-15/young-disease-outburst-boy-anime-reveals-1st-promo-video-opening-song/.150089

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları