Chikara Sakuma'nın Megalobox Mangası Bitiyor
Şubat'ta dergide başlayan sonra da ciltli hale gelen Megalobox bitiyor.

Kodansha'nın Shonen Magazine Edge dergisi Eylül sayısında Chikara Sakuma'nın Megalobox - Shukumei no Sōken (Megalobox - The Twin Fists of Fate) mangasının son sayısını yayımlayacaklarını duyurdu. 

Manga, Ikki Kajiwara (mahlas Asao Takamori) ve Tetsuya Chiba'nın Ashita no Joe mangasının spinoff hikayesini ele alan Megalobox animesini baz alıyordu. Sakuma, mangayı 17 Şubat'ta Shonen Magazine Edge'de başlattı ve Kondasha manganın ilk cildini 17 Nisan'da yayımladı. 

Image

Ashita No Joe 50. Yıl Özel Projesi olan Megalobox, JD'yi (Junk Dog) konu edinir. Geçimini sağlamak için yasadışı boks maçlarına katılan JD,  o ringe tekrar adımını attığında daha önceden tanıdığı birisiyle karşılaşır. Ve ona karşı kanının son damlasına kadar mücadele etmek ister.



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları