Chihayafuru Animesinin 3. Sezonu Nisan'da Prömiyer Yapacak
Morio Asaka Madhouse'da seriyi yönetmek için geri dönüyor.

Pazartesi günü, NTV'nin resmi websitesi Yuki Suetsugu'nun Chihayafuru mangasından uyarlanan TV animesinin 3. sezonunun Nisan ayında ve NTV'nin "AnichU" programlama bloğunda yayınlanacağını açıkladı.

Chihaya Ayase rolünde Asami Seto
Taichi Mashima rolünde Mamoru Miyano
Arata Wataya rolünde Yoshimasa Hosoya

İlk 25 bölümlük sezon Ekim 2011'den Mart 2012'ye kadar sürdü. İkinci sezon, Chihayafuru 2, Ocak 2013'te prömiyeryaptı ve aynı 25 bölüm devam etti. Crunchyroll, her iki sezonu da birkaç ülkede yayınladı. HIDIVE ilk sezonu Japonca altyazılı ve İngilizce dublajlı yayınlanıyor.

Image

Chihaya Ayase, klasik Japon şiirinden esinlenen bir kart oyunu olan karuta'ya tutkusu olan güzel ve baştan çıkarıcı bir genç kadındır. Çocukken Chihaya, Arata adlı sessiz, yetenekli bir transfer öğrencisi tarafından oyunu tanır. Şimdi lise ve çocukluk arkadaşı Taichi ile yeniden bir araya gelen Chihaya, Arata'yı bulmanın hayalini kuruyor ve üçü de karuta'ya olan sevgisini sürdürüyor, Fakat Arata kişisel nedenlerden dolayı oyunu bırakmıştır. Arata'nın tutkusunun israfa gitmemesine karar verilmiştir ve Chihaya ile Taichi Mizusawa Lisesi Karuta Kulübü'nü oluştururlar.

Suetsugu, Aralık 2007'de Kodansa'nın Be-Love dergisinde mangayı başlattı. Kodansha, 39. derlenmiş 9 Ağustos'ta yayınladı ve Salı günü 40. cildi yayınladı. Manganın Japonya'da 21 milyondan fazla kopyası var. Kodansha Comics, mangayı İngilizce dijital olarak yayınlıyor.

Suetsugu'nun mangası üç live-action filmine ilham kaynağı olmuştur. İlk film olan Chihayafuru: Kami no Ku (Chihayafuru: Upper Phrase), Mart 2016'da Japonya'da yayınlandı. İkinci film olan Chihayafuru: Shimo no Ku (Chihayafuru: Lower Phrase), Nisan 2016'da Japonya'da yayınlandı. Üçüncü film, Chihayafuru: Musubi, 17 Mart'ta Japonya'da yayınlanacak. Chihayafuru -Tsunagu- başlıklı beş bölümlük live-action serisi, 20 Şubat'ta Hulu Japan'da gala yapmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları