Chainsaw Man TV Animesinin İlk Fragmanı MAPPA Etkinliğinde Görücüye Çıkacak
Etkinlik 27 Haziran'da yapılacak.

Chainsaw Man'in resmi Twitter hesabı Tatsuki Fujimoto'nun ortalığı kasıp kavuran manga serisinin yaklaşmakta olan TV anime uyarlaması için ilk fragmanının MAPPA STAGE 2021 - 10.Yıldönümü etkinliğinde yayınlanacağını açıkladı.

https://twitter.com/CHAINSAWMAN_PR/status/1382891498799198208

Chainsaw Man panelinde konuşmacı olarak manga editörü Shihei Rin ve MAPPA'nın başkanı Manabu Otsuka görünüyor. İlerleyen tarihlerde kimbilir daha ne isimler katılacak...

MAPPA'nın bu etkinliğinde  JUJUTSU KAISEN, Attack on Titan Final Season, ZOMBIE LAND SAGA REVENGE, Heion Sedai no Idaten-tachi, Yasuke ve RE-MAIN için de paneller yapılacak.

Yapımı İngilizce olarak da yayımlayan Viz Media hikayeyi şu şekilde anlatıyor: 

Denji, para için her şeyi yapacak fakir ve genç bir adamdır. Bu yapacaklarının arasına şeytan köpeği Pochita ile şeytanları avlama da dahil! Son derece basit hayalleri olan bu soradan gencin hayatı çok güvendiği biri tarafından ihanete uğrayınca alt üst olur. Şimdi içindeki şeytanın gücüyle Denji bambaşka biri: Bir Testere Adam! 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları