Cestvs: The Roman Fighter Animesi Geliyor!
Animenin Nisan 2021'de yayın hayatına başlayacağı duyuruldu!


The Fuji TV Anime Lineup Presentation 2020, Cestvs: The Roman Fighter isimli bir anime serisinin Nisan 2021'de kanalın Ultra+ Kuşak yayınında prömiyer yapmasının planlandığını duyurdu. Yayıncı ayrıca resmi bir web sayfası açarak ekibi, tanıtım görselini ve videosunu paylaştı.

Anime serisi hem Shizuya Wazarai'nin Kentou Ankokuden Cestvs'nı (Cestus: The Legend of Boxing in the Dark Ages) hem de onun devamı olan Kendo Shitouden Cestvs (Cestus: Legend of a Desperate Struggle Steel Knuckle Fighter) mangasının uyarlamasından oluşuyor.

Ekip

Baş Yönetmen: Toshifumi Kawase (Shion no Ou, Tenjou Tenge)

Müzik: Masahiro Tokuda (Deca-Dence), Akihiro Manabe (Kyokou Suiri), Yoshihei Ueda (Levius müzik beste asistanı)

CG Yapımcı: LOGIC&MAGIC

Stüdyo: Bandai Namco Pictures

Ses sanatçısı Hiromu Mineta (Tokyo Ghoul:re 2. sezon) Cestvs'in ana karakterinin sesi oluyor. Profesyonel boksör Kamegai ise animenin dövüş sahneleri için danışmanlık yapıyor. 

Tarihi aksiyon mangası Young Animal'da 1997'den 2009'a kadar yayın hayatını sürdürdü. Hakusensha mangayı 15 sayı olarak yayınladı. Wazarai bir sonraki yıl aynı dergide manganın devamını serileştirmeye başladı. Dokuzuncu sayı geçen Haziranda çıktı.

Özet

Milattan sonra 54. Cestus, Roma imparatoru tarafından öksüz bırakılıp köle yapılan genç bir oğlan boksörler için eğitim okuluna yerleştirilir. İşte kaderi yenip kendi özgürlüğü için savaşma serüvenine tam da burada başlıyor.


Resmi site:  https://cestvs-anime.com/

Resmi Twitter: @ cestvs_anime


Kaynak: MyAnimeList



 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları