Cells At Work! CODE BLACK'den Yeni Fragman
Seri Japonya'da 2021 Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde »Cells at Work! CODE BLACK«'in resmi twitter hesabından yeni sezonla ilgili bir tanıtım videosu yayınlandı. Videoda belirtildiği üzere seri 2021 Ocak ayında Japonya televizyonlarında gösterime başlayacak.

»Cells at Work! CODE BLACK« Hideyo Yamamoto'nun (Strike the Blood) önderliğinde LIDEN FILMS ile yapılacak. Hayashi Mori senaryodan sorumlu isim, Eiji Abiko ise karakterleri tasarlıyor olacak ve son olarak da Yūgo Kanno serinin müzikleriyle ilgilenecek.

Ancak ana serinin ikinci sezonu ile başka bir kadro ilgilenecek. 2. sezonun da 2021 Ocak ayında başlaması planlanıyor, Hirofumi Ogura (Black Buttler II) Studio David Production stüdyosu ile yönetmen koltuğunda oturacak.

»Cells at Work! CODE BLACK« Shigemitsu Harada (yazar) ve Issei Hatsuyoshi (çizer) tarafından üretilen ana serinin spin-off-Manga serilerinden biridir. Manga 2018'den beri "Morning" dergisinde yayınlanmaktadır.

»Cells at Work! CODE BLACK« Fragman

https://youtu.be/_4R4qhKnhLA

Konu:

Sigara içmek, sertleşme sorunu, akşamdan kalma... Sağlıksız bir kişinin vücudunda çalışan hücreler mola veremez! Alkol, tütün kullanımı ve devam eden stresten vücut zarar görürse ne olur? Bir kırmızı ve bir beyaz kan hücresi, tüm işaretlerin kendilerine karşı olduğu bir ortamda sıkı çalışma ile mücadele ediyor ...

Image

Kaynak:

ANIME2YOU

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları