Cells at Work! Animesinin 2. Sezonu Geliyor
İlk sezon Temmuz'da prömiyer yapmıştı.

Image

Cells at Work! için resmi Twitter hesabı Cumartesi günü yaptığı açıklamada, animenin ikinci sezonu olacağını açıkladı. Personel daha sonraki bir tarihte yeni sezon hakkında daha fazla ayrıntı verecek.

Animenin ilk sezonu temmuz-eylül ayları arasında yayınlandı. Aniplex Amerika seriyi lisansladı ve Crunchyroll animeyi yayınladı. Aralık ayında yeni bir bölümü çıktı ve Crunchyroll bu bölümü de yayınladı.

Kodansha Comics, Akane Shimizu'nun orijinal mangasını İngilizce olarak yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

Ortalama insan vücudu yaklaşık 60 trilyon hücre içerir ve bunların her birinin yapacak işleri vardır! Fakat yaralandığınızda, virüs veya bakteri istila ettiğinde veya alerjik bir reaksiyon ortaya çıktığında, sessiz ama ölümcül beyaz kan hücrelerinden zeki nöronlara kadar her biri krizi çözmek için birlikte çalışmak zorunda kalır!

Kenichi Suzuki (JoJo's Bizarre Adventure, Drifters) David Production'da animeyi yönetti ve Yuuko Kakihara (Tsuki ga Kirei, Persona 4 The Animation) seri kompozisyonundan sorumluydu, hem Suzuki hem de Kakihara senaryoları yazdı. Takahiko Yoshida (Welcome to the NHK, Yowamushi Pedal) karakterleri tasarladı ve aynı zamanda baş animasyon yönetmeni olarak görev yaptı, Kenta Mimuro ise karakterleri tasarladı. Keiko Tamaki yan karakter tasarımından sorumluydu. Kenichiro Suehiro (Re: Zero, Girls 'Last Tour) MAYUKO'da müzikleri besteledi.

Shimizu, Mart 2015 sayısında Kodansha's Monthly Shonen Sirius dergisinde mangayı başlattı.  Manga, Hataraku Saikin (Bacteria at Work), Hatarakanai Saibō (Cells That Don't Work), Hataraku Saibō BLACK (Cells at Work! Black) ve Hataraku Saibō Friend gibi birkaç spinoff serisine ilham kaynağı oldu.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları