"Catherine" Puzzle Oyun Serisinin Yeni Oyunu Full Body
Bir tekrar yapım olarak gelen Full Body, yeni sonlara, üçüncü bir Catherine'e ve çok daha fazla harekete sahip.

    Atlus yeni oyunun ismini Catherine: Full Body olarak açıkladı. Görünüşe göre bu oyun PS3 ve Xbox 360 için yayınlanmış olan orijinal Catherine'in yeni özellikler eklenmiş, remake(tekrar yapım) versiyonu olacak ve yalnızca PS 4 ve PS Vita için yayınlanacak.

Atlus'un en çok hit alan oyunlarından bir yapboz türü olan Catherine şimdi yeni bir yapımla karşımıza çıkıyor. Catherine: Full Body, Atlus ve Persona 5'in yönetmeni Katsura Hashino'nun Studio Zero'su arasında ortak bir çalışmanın ürünü olacak. Daha fazla oyun sonlarını, bölümleri, "seksi olayları", anime sahnelerini ve üçüncü bir Catherine'i beraberinde getirecek.

Üçüncü Catherine, ki aşağıda ki ilk görüntüde görüyor olacaksınız, Rin adına sahip olup Aya Hirano tarafından seslendirilecek. Aya Hirano kim derseniz Fairy Tail'in Lucy'si ve Death Note'un Misa'sı olur kendisi. Dürüst ve kibar bir kişiliğe sahip olmasıyla birlikte önceki iki Catherine'den değişik yönlerden oldukça farklı olacak. 

Atlus Full Body başlığını, daha zengin, daha erotik bir kişilik göstergesi anlamında olan bir wine (bkz kısa video sitesi) terminolojisinden aldı. Yeni versiyon ayrıca yeni zorluk seviyesini, sistemleri, yeni bir modu ve online savaşları içeriyor olacak.

Kaynak: crunchyroll

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları