Castlevania'nın 4. Sezonu Onaylandı
10 bölümlük 3. sezon 5 Mart'ta yayınlanmıştı.

Netflix, Twitter hesabından Adi Shankar'ın Castlevania anime serisinin 4. sezonunun olacağını duyurdu.

NX on Twitter

https://twitter.com/NXOnNetflix/status/1243600966407995392

3. sezonu 5 Mart'ta Netflix'te dünya çapında yayınlanmaya başladı. Sam Deats'ın yönettiği serinin yazarı Warren Ellis aynı zamanda yönetici yapımcılardan biri olarak karşımıza çıkıyor, diğerleri ise Shankar, Fred Seibert ve Kevin Kolde.

Üçüncü sezonun hikayesine gelecek olursak: 

Dracula'nın yok oluşundan sonra Carmilla boşluğu doldurmak ve Avrupa'nın en güçlü vampir kraliçesi olmak için kız kardeşleri ile birlikte iddialı planların peşinde koşmaya başlar. Bu iddialı planların en büyük parçası esir düşen Hector'dur. Fakat Hector'u bir hain olarak gören meslektaşı Isaac da kendi ordusunu yaratmakla meşguldur. Alucard ile yollarını ayıran Trevor Belmont ile Sypha Belnades yeni yolculuklarında ilginç bir kasabaya denk gelirler ve labirent gezgini Saint Germain ve Yargıç ile tanışırlar. Babasını öldüren Alucard da aile kalesinde kalır ve Taka ile Sumi adında iki genç ile tanışır. 

Tüm bu olaylar olurken akla gelen iki soru var: Alucard yeni Dracula mı olacak yoksa Dracula cehennemin derinliklerinden Isacc sayesinde kurtulabilecek mi? 

Soruların pek çoğu 4. sezonda yanıt bulacak gibi görünüyor. 4. sezonun hikayesi henüz Netflix tarafından paylaşmamış olsa da büyük bir vampir savaşının içinde olacağımızda hiç kuşku yok!  

İngilizce yapımın oyuncuları: 

Graham McTavish, Dracula,

Richard Armitage, Trevor Belmont, 

James Callis,  Alucard, 

Alejandra Reynoso,  Sypha Belnades,

Emily Swallow, Lisa Tepes,

Tony Amendola,  The Elder

Japon oyuncular ise: Ryotaro Okiayu, Shinichiro Miki, Naoya Uchida ve Ayaka Shimoyamada.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları