Castle in the Sky, The Girl Who Leapt Through Time Animelerinin Sanat Yönetmeninden Koleksiyon Kitabı
Her şey iyi hoş güzel de, o fiyat üzer be abi!

Sanat yönetmeni Nizo Yamamoto'nun yeteneği Castle in the Sky, The Girl Who Leapt Through Time ve Magnetic Rose gibi pek çok değerli yapımın arka planını oluşturmuştur. Yakın zamanda çıkacak Yamamoto Nizo Hyakkei (100 Views of Nizo Yamamoto) koleksiyon kitabıyla birlikte, sanatçının tasarladığı arka planlar ve katkıda bulunduğu pek çok animenin tasarımları bu sonbahar raflardaki yerini alacak. 

Image

Kitap, Yamamoto'nun sanat yönetmeni olarak yer aldığı Jarinko Chie, Castle in the Sky, Princess Mononoke ve Spirited Away gibi pek çok filmi kapsıyor. Ayrıca, Etrian Odyssey oyunundan arka plan sahneleri, Barakamon televizyon animesinin önemli görselleri ve Japonya'daki bazı yerlerin manzara resimleri de kitabın içinde yer alan birkaç başlıktan biri. Koleksiyon kitabı, Yamamoto'nun 100 eserini içeriyor. Bunlara ek olarak The Girl Who Leapt Through Time ve Grave of the Fireflies filmlerinin de görüntü panellerine yer veriliyor.


Image

Image

Image

Amazon ayrıca Yamamoto tarafından imzalanmış limitli sayıda özel baskı setleri de satıyor olacak. Bu baskı seçeneklerinden biri Yamamoto tarafından tasarlanmış Castle in the Sky setini, bir diğer seçenek "Umibe no Shōjo" (Girl by the Seaside) resmini ya da Fumikiri tarafından The Girl Who Leapt Through Time görsellerini içeriyor olacak.  

Image

Image

Image

Amazon 2 Eylül itibariyle ön talepleri toparlayacak ve bu özel baskıdan sadece 1.000 tane satılacak. Kitabın satış fiyatı 12,960 yen (yaklaşık 705 TL) iken Amazon tarafından satılacak özel baskıların fiyatlarında farklılıklar söz konusu olacak. "Umibe no Shōjo" seti için 21,600 yen (yaklaşık 1.170 TL), the Castle in the Skyset seti için 108,000 yen (yaklaşık 5.800 TL) about US$976) ve The Girl Who Leapt Through Time seti için  54,000 yen (yaklaşık 2.900 TL) değer biçildi. Kitap 31 Ekim'de satış için raflardaki yerini alacak.

Dolar kuru düşünülürse bize de sadece kitabı haberlerde görmek kalacak gibi... 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları